Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ … ΑΛΜΑΤΩΔΩΣ

Σε κάθε προπόνηση, ο αριθμός των νέων παιδιών μεγαλώνει. Μικροί και μεγάλοι, επηρεασμένοι και από τους Ολυμπιακούς αγώνες, έρχονται να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του στίβου.

Στη σημερινή προπόνηση  καταφέραμε να φωτογραφήσουμε αρκετά από τα  καινούρια παιδιά  τις φωτογραφίες των οποίων θα περάσουμε σε αυτή τη σελίδα. Αργότερα, θα περάσουμε το κάθε παιδί στην ομάδα του ανάλογα με την ηλικία του.

Επαναλαμβάνουμε ότι κάθε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή 18:50 με 19:10 οι προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα βρίσκονται στο χώρο μπροστά από το Κυλικείο για να σας υποδεχτούν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας. Η φωτογραφία της επιτροπής  υποδοχής  των νέων αθλητών, από τη σημερινή προπόνηση. Παρακάτω θα δείτε τις φωτογραφίες των νέων μας αθλητών. Τα ονόματα των παιδιών θα περαστούν σύντομα, αφού γίνει η αντιστοίχηση φωτογραφίας και ονόματος, για να μην κάνουμε λάθη.

ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΜΕΛΗΜΑ

Διαλέξαμε να σας δείξουμε πρώτη τη φωτογραφία, που δείχνει τον τρόπο που ζητάμε από τα παιδιά να «παρκάρουν» τα παπούτσια τους. Θέλουμε να πάρετε μια ιδέα από τα στοιχεία (Αρχές και Αξίες) στα οποία δίνουμε βαρύτητα. Πρώτο μας μέλημα, η ΤΑΞΗ και η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.  Από την πρώτη στιγμή δίνουμε στα παιδιά να καταλάβουν ότι θα πρέπει να ακούν τους προπονητές τους και να πειθαρχούν.
Γονείς, βοηθήστε μας, για να σας βοηθήσουμε. Συμπλεύστε μαζί μας·  γίνετε συνεργάτες μας  σε ό,τι προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά σας. Τα παιδιά στην ηλικία αυτή μαθαίνουν και ακούν περισσότερο το δάσκαλο και τον προπονητή!  Βοηθήστε με τον τρόπο σας, κρατήστε στο μυαλό του παιδιού σας την εικόνα του προπονητή ψηλά. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούμε να περάσουμε στα παιδιά σας ό,τι από κοινού αποφασίσουμε. Θα μάθουν να διπλώνουν τα ρούχα τους, να είναι νοικοκύρηδες, τακτικοί, μέχρι …. και φακές θα φάνε! εφόσον το ζητήσουμε.
Για όλα αυτά πρέπει να συνεργαστούμε. Μη διστάσετε να μας πείτε την οποιαδήποτε «ιδιαιτερότητα» του παιδιού σας. Θα πρέπει να τη γνωρίζουμε για  προσπαθήσουμε, από κοινού, να την ξεπεράσουμε. Καλή αρχή.

Από την  προπόνηση της Τετάρτης 12-9-12,

οι  νέοι αθλητές είναι :

print

Written by