Ο κ. ΚΟΣΜΑΣ ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Αύριο πρωί, στις 06:15 πετάει, μέσω Αθηνών για Λονδίνο, με τελικό προορισμό το Sheffield, ο προπονητής του ΑΣ  ΡΗΓΑΣ κ. Κοσμάς Χατζιόπουλος. Ο μόνος λόγος που είμαστε χαρούμενοι, που μας φεύγει είναι ότι θέλει να εμπλουτίσει  τις γνώσεις του  γύρω από τη φυσική Αγωγή τον αθλητισμό. Μπορεί να χάνουμε το πιο λαμπρό μας αστέρι αλλά όπως θα διαπιστώσετε αν ανατρέξετε στη σελίδα που αναφέρονται οι προπονητές του Ας ΡΗΓΑΣ, ο κ. Χατζιόπουλος δεν πρόκειται να φύγει από την πρώτη σελίδα.  Όπου και να πάει, όπου και να είναι εμείς θα τον νοιώθουμε δίπλα μας και κοντά μας. Πώς είναι δυνατόν να αποχωριστούμε από κάποιους σας τον κ. Κοσμά, ο οποίος αν και φεύγει χαράματα, μέχρις αργά το βράδυ ήταν μαζί μας στο στάδιο προσφέροντας μέχρι τελευταία στιγμή και μάλιστα χωρίς καμία υποχρέωση!
Κύριε Χατζιόπουλε η (κ. Κοσμά μας), εκ μέρους όλων των αθλητών, των  προπονητών, των  παραγόντων, των γονέων και φίλων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, σου ευχόμαστε Καλό Ταξίδι και ευχάριστη και εποικοδομητική διαμονή στη Μεγάλη Βρετανία.  Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω  ότι σε αγαπάμε “Αχώνευτε”… ξέρεις εσύ … και  αυτό ισχύει για πάντα.

Πρωινό ανακοινωθέν:    Αναχώρησε “το καμάρι” μας … (για να ζηλεύουν μερικές & μερικοί). Στη φωτογραφία, οι γονείς Αλέξανδρος και Σοφία και το έτερον ήμισυ το Ελενάκι μας λίγο πριν περάσει τον έλεγχο στο αεροδρόμιο.

print

Written by