ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ «ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ»

Το  Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου ΡΗΓΑΣ, δίνει το καλό παράδειγμα οργάνωσης, δουλειάς και υπευθυνότητας.

Η παρουσία των μελών του Δ.Σ. στις μηνιαίες «κοπιαστικές» συναντήσεις δείχνει ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι ένας ζωντανός οργανισμός, μια οικογένεια που όλοι νοιάζονται για το καλό του.

Το Δ.Σ. ασχολήθηκε με την οργάνωση για τη νέα περίοδο μελετώντας τις ανάγκες των αθλητών, των γονέων και των προπονητών του συλλόγου.
Το σύλλογο θα εκπροσωπήσουν στην Ε.Γ. συνέλευση των Αντιπροσώπων των σωματείων – Μελών του ΣΕΓΑΣ, που θα γίνει στην Ερέτρια Ευβοίας στις 28/29-9-12, η κ. Αικατερίνη Μανιού και ο κ. Καρματζόγλου Σταύρος.
Εάν υπάρχουν μέλη του συλλόγου που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στις αρχαιρεσίες του ΣΕΓΑΣ, μπορούν να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους μέχρι την 17η Σεπτεμβρίου 2012 στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ.

Ικανός αριθμός από μπλουζάκια προπόνησης και αγώνων θα παραγγελθεί για να καλύψουν τις ανάγκες των νέων αθλητών και αθλητριών του συλλόγου.

Ο κ. Γιώργος Ερ. Φαρμάκης θα αναλάβει να προπονεί τους αθλητές που ασχολούνται με τις ρίψεις (Σφαίρα, Δίσκος, Ακόντιο, Σφύρα), σε συνεργασία με τους άλλους προπονητές του συλλόγου.

Στη φωτογραφία η σύνθεση του Δ.Σ. 
Τις κοπιαστικές επιθέσεις των μελών του Δ.Σ. στα σαγανάκια, στα χταποδάκια  και στους «ποικίλους μεζέδες» ακολούθησαν οι σθεναρές αντεπιθέσεις των  γλυκών.  Πού δυνάμεις να αντισταθούμε σε αυτά τα γλυκά!

Τα γλυκά που μας κέρασαν: η Θεοφανίδου Μαρία, για το πτυχίο της Ιατρικής σχολής, ο Καρματζόγλου Σταύρος για τη γιορτή του, και η Μανιού Κατερίνα, η Κυρία Large (“ασθένεια που δε θεραπεύεται”!)

print

Written by