17-9-12 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ

Τα πάντα κινούνται και αλλάζουν, έτσι και στο Καυτανζόγλειο επίκεινται αλλαγές τόσο στο προσωπικό, όσο και στις συμβάσεις των ιδιωτών με το Στάδιο, π.χ. το Κυλικείο.

1.       Μαθαίνουμε ότι, ο μέχρι πριν από λίγο διευθυντής του Σταδίου κ. Δημήτρης  Βούλγαρης εγκαταλείπει την ενεργό δράση και θα τον αντικαταστήσει ο κ. Πέτρος Πετρίδης.  Επίσης εντός ολίγου συνταξιοδοτούνται και άλλοι δύο υπάλληλοι.

Το ανησυχητικό είναι ότι ενώ έχουμε αποχωρήσεις από το προσωπικό του Σταδίου, λόγω σύνταξης και μάλιστα σε ταχείς ρυθμούς, προσλήψεις νέων υπαλλήλων για να αντικαταστήσουν τους αποχωρήσαντες, δε βλέπουμε. Δικαιολογημένα οι λιγοστοί πλέον εναπομείναντες υπάλληλοι του Σταδίου δεν θα μπορούν να «τα κάνουν όλα» ακόμη και να ήθελαν!

2.       Μέσα στη βδομάδα, επαναλειτουργεί το Κυλικείο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, υπό νέα διεύθυνση.

3.       Δυστυχώς, το παρκάρισμα στο 1ο Parking στο Καυτανζόγλειο (είσοδος από την πλευρά του  Μουσείου), συνεχίζει να είναι επί πληρωμή. Η πλέον ντροπιαστική και κατακριτέα απόφαση της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου.

4.        Όσο για το 2ο Parking (αυτό που βρίσκεται από την πλευρά της Αγίου Δημητρίου), η είσοδος 5-6 αυτοκινήτων καθημερινά δεν μας προκαλεί κατάπληξη. Αν όμως εξαιρέσουμε τους επαγγελματίες που νοικιάζουν τους χώρους του Καυτανζογλείου και μερικούς διοικητικούς υπαλλήλους του Σταδίου, οι λοιποί που χρησιμοποιούν το Parking είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Δυστυχώς, εκτός από τους προαναφερόμενους  -μη Στιβικούς – είναι και 4-5 προπονητές στίβου.  

Τι έχουν να μας απαντήσουν οι λιγοστοί «συνάδελφοι» που καταδέχτηκαν να αποκτήσουν κάρτα εισόδου στο 2ο Parking, ενώ όλοι οι άλλοι:  Γονείς, ενήλικες αθλητές, προπονητές και παράγοντες των συλλόγων, παρκάρουν με «τα χίλια ζόρια» στους γύρω από το Καυτανζόγλειο δρόμους;  
Με αυτό το πνεύμα στηρίζετε τα συμφέροντα των συναδέλφων σας; Γιατί να σας εμπιστευτούμε ξανά κύριοι, αφού τις όποιες διοικητικές θέσεις αποκτάτε με τη βοήθειά μας τις μεταφράζετε σε ευκαιρίες για βόλεμα, πρωτίστως των δικών σας, αρχίζοντας από τα μέλη των οικογενειών σας;

print

Written by