Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 4.10 ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΤΑ ΜΠΕΚΙΑΡΕΙΑ 2012

Συνοδεύουμε αθλητές, μικρούς και μεγάλους, σε διασυλλογικά ή και παγκόσμια πρωταθλήματα για πολλές δεκαετίες.  Κάθε φορά η ίδια ένταση, τα ίδια συναισθήματα, ανεξαρτήτως επιπέδου των αγώνων. Χωρίς να εστιάζουμε σε αυτό καθεαυτό το αποτέλεσμα και την επίδοση, η προσπάθεια των αθλητών μας είναι αυτή που μας κερδίζει και στην οποία στεκόμαστε.

Σήμερα στις Σέρρες όλοι οι συμμετέχοντες μας ικανοποίησαν.

 

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου (1997), ήταν 1ος με υπέροχο άλμα στο 4.10 (ατομικό ρεκόρ). Στη φωτογραφία το περασμένο άλμα στο 4.10!  Στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει ρεκόρ συλλόγου στην κατηγορία των ΠΠ/Α, (που κατέχει ο Δημήτρης Πατσουκάκης από το 2002 με 4.20) αλλά, στα δύο υπέροχα άλματα του Γιώργου στο 4.21, ο πήχης … έπεσε!
 

2ος με 3.40 ήταν ο αθλητής Τάνιος (1998) από τις Σέρρες. Αθλητής του Σάββα Κεφαλίδη, του συναδέλφου που καλλιεργεί στις Σέρρες με ξεχωριστή επιτυχία το άλμα επί κοντώ.

Ο Φώτης Δρόσος (1998) ήταν 3ος, πέρασε το 3.20 και δεν μπόρεσε να περάσει το 3.30! Το κέρδος του Φώτη στο σημερινό αγώνα είναι ότι δοκίμασε το μεγαλύτερο κοντάρι και του «πήρε τον αέρα». Λάθη στην απογείωση και στην αιώρηση έχουν ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ισορροπία στο άλμα. Όταν ο φώτης άλλαξε κοντάρι η ταχύτητά του δεν ήταν αρκετή, με αποτέλεσμα να μην περάσει “μέσα”.

Η Στεφανία –Αντωνία Κυριακίδου (1998) με 2.60 ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ και ήταν 1η.  Είχε καλά άλματα στο 2.70, το οποίο όμως δεν πέρασε.  Αν αναλογιστούμε ότι χρησιμοποιεί “μεταλλικό παλμό” (χωρίς λύγισμα του κονταριού), η επίδοσή της για την ηλικία της είναι πολύ καλή. Στον επόμενο αγώνα, στο κλειστό, η Στεφανία θα πηδάει με «πλαστικό παλμό»  (με λύγισμα του κονταριού) και τότε θα δούμε σίγουρα ψηλότερα άλματα.
 

Ο Απόστολος Σολομωνίδης (1998), ο κολλητός του Γιώργου, (μέχρι και ίδιο κολάν αγόρασαν!) μας εκπλήσσει καθημερινά ευχάριστα. Έχοντας καλύτερη επίδοση μέχρι σήμερα 2.50, πέρασε το 2,50 -2,60 -2,70 (ατομικό ρεκόρ) με τις πρώτες, άλλαξε κοντάρι, το οποίο «έκανε μαντζούνι»,  χωρίς όμως να καταφέρει να περάσει το 2,80. Τα 20 εκ. ρεκόρ που πέτυχε σήμερα του δίνουν το δικαίωμα να είναι πέρα για πέρα ικανοποιημένος και να βλέπει ψηλά. Και όταν λέμε (Δήμητρα Σολομωνίδου) ψηλά, μιλάμε στην αρχή για το ρεκόρ της οικογένειας, που δεν σε βλέπω να κρατάς για πάνω από δύο χρόνια για να μην πω ένα χρόνο (όσο και να βελτιωθείς)!!!  Έχε το νου σου κορίτσι μου, ο «Τόλης» δεν αστειεύεται.

 

Ο Γ. Τριανταφύλλου και Φ. Δρόσος έτρεξαν και 300 μ. όπου έκαναν 41”98 (5ος) και 43”44 (8ος) αντίστοιχα.

Από τα αξιοσημείωτα των αγώνων. Παρούσες και πάλι οι οικογένειες, Σολομωνίδη και Τριανταφύλλου. Εύγε!!!

Και η είδηση!!! Ο Θανάσης Τριανταφύλλου ξεκινάει από Δευτέρα προπονήσεις. Γιώργο, μπορείς να χαρείς το ρεκόρ της οικογένειας γιατί μετά από λίγα χρόνια, σε βλέπω να … κουβαλάς την τσάντα του Θανάση!

Στη φωτογραφία ο Θανάσης και ο Γιώργος Τριανταφύλλου με τον πατέρα τους Βαγγέλη. Στην άκρη, αυτός ο πολύ όμορφος!!! … ο υπογράφων.

print

Written by