ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ … ΕΓΡΑΨΕ!

Κάθε φορά που αναφερόμαστε στις αποφάσεις του Δ.Σ. το κυρίαρχο στοιχείο  που χαιρόμαστε και που τονίζουμε είναι το οικογενειακό κλίμα. Τα μέλη  του Δ.Σ. συνοδευόμενα από λαμπερές υπάρξεις! Συζητούν ενημερώνονται ανταλλάσσουν απόψεις και αποφασίζουν για την πορεία του καϊκιού που ονομάζεται ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Σας λέμε το μυστικό μας. Δεν περιμένουμε από κανέναν Φορέα το παραμικρό. Έχοντας αυτό κατά νου, δεν δυσανασχετούμε και δεν απογοητευόμαστε. Μπορεί να συνεχίζουμε με μικρά βήματα χωρίς μεγάλα άλματα και μεγάλες βολές, αλλά αυτό μας ικανοποιεί. Στοχεύουμε στο να μπορούμε να στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις, με τη συνδρομή των γονέων των αθλητών μας, και με διάθεση να προσφέρουμε την προσοχή μας στα παιδιά. Ήδη είμαστε σε αυτό το δρόμο αφού στο  Σύλλογο τα περισσότερα θέματα είναι καλά ταχτοποιημένα. Αν δε διορθωθούν και μερικοί γονείς, που δεν τακτοποιούν έγκαιρα τις υποχρεώσεις τους προς το σύλλογο, τότε δεν θα έχουμε ανάγκη κανέναν Κρατικό Φορέα για να λειτουργούμε υποδειγματικά, με μέτρο και με σύνεση. 

Δεν έχουμε καμία διάθεση να γίνουμε «ο Υπερσύλλογος». Δεν μας δελεάζει η συγκέντρωση των βαθμών στα διασυλλογικά και τα πανελλήνια πρωταθλήματα. Παραμένουμε προσηλωμένοι στους αθλητές μας  και με τη συμπαράσταση των γονέων και των φίλων του συλλόγου συνεχίζουμε. Απλά σας τονίζουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. … γραμμένες στο Πρακτικό! Σιγά μη σας λέμε και όλες μας τις κινήσεις!!!!

Προσεχείς δραστηριότητες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ:
Δευτέρα 8-10-12 ώρα 19:15  ΑΓΙΑΣΜΟΣ στην Αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.
Δευτέρα 8-10-12 ώρα 19:30  Μοίρασμα, στους εγγεγραμμένους αθλητές «Μπλουζάκια» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Δευτέρα 8-10-12 ώρα 19:30  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.

Παρακαλούνται τόσο οι αθλητές όσο και οι γονείς να παραστούν στον ΑΓΙΑΣΜΟ του Συλλόγου (ακόμη και αν δεν μείνουν για την προπόνηση). Ελάτε για 30 λεπτά της ώρας και μετά φύγετε, αν έχετε υποχρεώσεις ή μαθήματα. Σας θέλουμε όλους, τουλάχιστον στον ΑΓΙΑΣΜΟ και μάλιστα εγκαίρως.

print

Written by