Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ … ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Καθημερινά οι μικροί μας φίλοι πληθαίνουν. Είπαμε να οργανωθούμε, να περάσουμε τα νέα μας παιδιά στη σελίδα μας και να καθορίσουμε τις ομάδες, αλλά σε κάθε προπόνηση νέες «φατσούλες» έρχονται να προστεθούν  στις «παλιές» και η οργάνωσή μας πάει πίσω. Επειδή πιστεύουμε ότι όλο το Σεπτέμβριο έτσι θα τη βγάλουμε, με καθημερινές προσελεύσεις, θα ξεκινήσουμε από σήμερα την καταγραφή και όταν ολοκληρωθεί η προσέλευση των νέων μας αθλητών θα οριστικοποιηθούν και τα ηλικιακά γκρουπ.  Οι νέοι μας αθλητές:

Χρυσοχοϊδης Αριστείδης, Αδαμίδης Θεολόγος, Πεντούση Φιλαρέτη


Δαζελίδης Αστέριος,      Δελής Αντώνης,      Δελής Κωστής


Ευσταθίου Αικατερίνη, Γκουτζέλης Γεώργιος, Καγκάκης Νικόλαος


Καραβάτου Μαρία,    Καραγιάννη Κλειώ,    Καραμάνης Απόστολος


Παπαλαλούδης Λάμπρος, Κασμερίδης Συμεών, Κασμερίδου Χριστίνα


Κιουρκτσής Δημ., Κωτσοπούλου Ιωάννα, Κούτρα Κωνσταντίνα


Λαμπριανίδου Ελ., Λαμπριανίδου Ερ., Λαμπροπούλου Άννα


Μανάβης Αριστοτέλης, Μουρουδέλη Αλεξάνδρα, Μουρουδέλη Χριστίνα


Μπακιρτζής Δημήτριος, Μπαλίδου Νεφέλη, Μπιτσιλέκη Φανή


Μπουρλόγλου Θεολόγος, Νάνου Σταυρούλα, Ντούγκου Βεατρίκη


Παλαιοπούλου Ειρήνη, Παντακίδου Μαρία, Παπαχαρίσης Αλκίνοος


Παπαδόπουλος Νίκος, Παρασίδης Αχιλλέας, Πεταλάς Αθανάσιος


Ριζοπούλου Φαίη, Ρούβα Αλίκη, Σόλμαν Γιάννης


Τασούλας Απόστολος, Τσαρδάκη Ελισάβετ, Τσιάλης Μιχαήλ


Ζαχαρόπουλος Ιωάννης, Ζιάκα Δέσποινα, Μπαλίδης Ορφέας


Χρήστου Γεωργία, Παπαγεωργίου Γεώργιος, Παπαγεωργίου Χρήστος

Ρόκα Ράνια, Φυδανιδης Γ, Μουρουδέλης Δ., Παπαγεωργίου Μαρία

Ανδρεάδης Μιχαήλ, Δαζελίδης Χάρης, Καρπούζης Σταύρος

Αθανασίου Ηλίας, Κατρακάζα Φανή, Βάις Σμαράγδα,

Χατζηαργυρίου Αλεξάνδρα, Τριανταφύλλου Αθανάσιος, Θανάσης Μητράκος

Δημητριάδου Τριάδα, (η κούκλα της παρέας), Κασίδου Άννα-Μαρία,

Πασσά Χαρά,  Εφραιμίδης Βασίλης, Κουκουτζέλης Νίκος

Πασσά Κατερίνα, Δουκάκη Ελένη, Αλεξοπούλου Πολυξένη,

Γεωργιανίδης Ηρακλής, Τσιορμπατζή Ελίνα, Θεοδωρίδου Μαρκέλλα

                        Μπαλαμπανίδης Δαμιανός, Ρήγα   Αμαλία,   Ρήγα Ελένη                                          

  Λαμπροπούλου Άννα, Μουρουδέλη Χριστίνα,  Αλεξοπούλου Πολυξένη,

Παρακαλώ, κυρίως τις προπονήτριες και προπονητές, να μου υποδείξετε τα πιθανά λάθη για να διορθωθούν. Επίσης να μου υποδείξετε τα νέα παιδιά, που ήρθαν στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και δεν υπάρχει η φωτογραφία τους στην κατάσταση.

Παρακαλώ τους γονείς που ήρθαν δοκιμαστικά για 2-3 προπονήσεις και αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί μας, να προχωρήσουν στην εγγραφή των παιδιών τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Εγγραφή εφάπαξ 25 €, Μπορείτε να παρακολουθήσετε 2-3 προπονήσεις και αν δεν σας αρέσει (κυρίως αν δείτε το παιδί να μην το χαίρεται) μην το πιέζετε. Δοκιμάστε κάποια άλλη δραστηριότητα  ίσως να βρει αυτό που θα τον συγκινήσει. Αφήστε το σε όποια δραστηριότητα θα τον ενθουσιάσει περισσότερο. Δική σας υποχρέωση είναι να του δώσετε την ευκαιρία να γνωρίσει τις διάφορες δραστηριότητες, τα διάφορα αθλήματα, όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Τα κριτήρια επιλογής των γονέων θα πρέπει να πληρούν πολλές προϋποθέσεις.  Εκεί χρειάζεται η προσοχή σας, ανάλογα με το τι κρίνετε ότι είναι πρωταρχικό και σημαντικό για τις ηλικίες αυτές. Αυτό εσείς το αποφασίζετε, εμείς σας συμβουλεύουμε να αφήσετε το παιδί να διαλέξει! χωρίς το “αποφασίζω και διατάσσω” των γονέων.

Μηνιαία συνδρομή 25 €, (δύο αδέλφια 40 €, τρία αδέλφια 50 €).

Ετήσια συνδρομή: 10 μήνες Χ 25=250 €  ‘(Οταν η Ετήσια συνδρομή πληρώνεται σε 3-4 δόσεις, τότε δεν πληρώνονται τα 25€ για την εγγραφή.

Αθλητής που κατατάσεται στη 12αδα των Πανελληνίων αγώνων, σταματάει να πληρώνει συνδρομή από την  νέα αγωνιστικη περίοδο.

Παρακαλούμε τους γονείς να πληρώνουν τη συνδρομή των παιδιών τις πρώτες ημέρες εκάστου μηνός, για να μπορεί και ο σύλλογος να ανταποκρίνεται, κάθε 1η του μηνός, στις υποχρεώσεις του έναντι των προπονητών. 

Υπενθυμίζω στους γονείς των παλαιών μας αθλητών, περιόδου (2011-2012) ότι μερικοί ξεχάστηκαν και δεν τακτοποίησαν τους μήνες Απρίλιο, Μάιο ή Ιούνιο. Τονίζω ότι η συνδρομή είναι ετήσια πληρώνουμε μέχρι τον Ιούνιο, εκτός και εάν το παιδί σταματήσει και οι γονείς ειδοποιήσουν το σύλλογο ότι το παιδί μου σταματάει. Γονείς των παιδιών που ήταν στο σύλλογο πέρυσι, ζητήστε από τους προπονητές να σας δείξουν τις πιθανές οφειλές σας από τον προηγούμενο χρόνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Εάν υπάρχει οικογένεια που αδυνατεί να πληρώσει τη συνδρομή των 25 €, παρακαλείται να το δηλώσει. Μιλήστε με τον υπεύθυνο των προπονητών κ. Κατσίκα Φώτιο ή με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ “διακριτικά” όχι μόνο δεν θα ζητήσει τη συνδρομή αλλά θα … σας βοηθήσει και από πάνω, (στο μέτρο του δυνατού), αν υπάρχει πραγματική ανάγκη.
Μην ξεχνάτε στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ είμαστε μια παρέα, είμαστε μια Οικογένεια με πολλά μέλη και συνδετικό κρίκο τα παιδιά «μας».
Γονείς, ελάτε και εσείς κοντά στο σύλλογο. Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά στα παιδιά «μας».

print

Written by