ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με την εβδομάδα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ αρχίζουν οι παράπλευρες δραστηριότητες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Από το 2008 ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ καλλιεργεί στα παιδιά του την ιδέα της ανακύκλωσης. Η δραστηριότητα έχει τις “ρίζες” της στην οικογένεια Ρίζου (Παντελή και Ανδρέα Ρίζο). Πατήστε στο σύνδεσμο για να μάθετε πώς ξεκίνησε η ανακύκλωση στο σύλλογό μας. 
Στην αυριανή προπόνηση της  Δευτέρας 15-10-12 θα γίνει η ενημέρωση των παιδιών για την ανακύκλωση. Για τις επόμενες τρεις προπονήσεις (17-19-22 Οκτωβρίου) θα ζητήσουμε από τα παιδιά να φέρνουν στο Στάδιο τη σακουλίτσα τους με τα ανακυκλώσιμα (χαρτί, πλαστικά, γυαλί κ.α.), τα οποία θα ρίχνουμε στους μπλε κάδους του Σταδίου.
Γονείς, μην ξεχάσετε να υπενθυμίσετε στους/ις κούκλους/ες σας ότι πρέπει να έρθουν με τη σακούλα στο χέρι. Απαραίτητη προϋπόθεση να ξεχωρίζετε τα ανακυκλώσιμα και να τα συγκεντρώνετε σε ξεχωριστή σακούλα. Ξέρουμε ότι τουλάχιστον για τα μικρά, η φασαρία θα πέσει σε εσάς αλλά μόνον έτσι θα μάθουν τι εστί ανακύκλωση. Αν δείτε το βίντεο, διάρκειας 9 λεπτών μαζί με το παιδί σας,   θα μάθει όλα όσα πρέπει να ξέρει για την ανακύκλωση. Στόχος μας είναι οι 40 σακούλες σε μια προπόνηση! Μικροί & μεγάλοι βοηθήστε να πιάσουμε το στόχο μας. Από την Τετάρτη θα έχουμε και τη συμπαράσταση του Δήμου στην προσπάθειά μας.
Την ημέρα που θα πιάσουμε “το στόχο μας”  (από την Τετάρτη 17-10-12 και μετά) θα μοιράσουμε και τις μπλούζες που παραγγείλαμε για τους αθλητές/τριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

print

Written by