ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 1η ΗΜΕΡΑ – ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ!

Πιστεύουμε ότι η ηλεκτρονική μας σελίδα είναι ένα από τα βασικά ατού του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Ενημερώνει, πληροφορεί και συντονίζει, τα διάφορα ηλικιακά γκρουπ αλλά και τους γονείς στις εκδηλώσεις του. Όμως στη σημερινή προπόνηση, πρώτη ημέρα της ανακύκλωσης, εμφανίστηκαν παιδιά (κυρίως μεγάλα), τα οποία δεν είχαν ιδέα για την ανακύκλωση! Να φανταστείτε ότι είναι παιδιά τα οποία «τριγυρίζουν» με τις ώρες στο facebook! ;Όμως για μια δίλεπτη επίσκεψη στη σελίδα του συλλόγου … δεν έχουν το χρόνο!!!

Άλλοι απόρησαν όταν τους ρωτήσαμε γιατί δεν συμμετέχουν!

Πληροφορούμε τον οποιονδήποτε αθλητή, προπονητή, γονέα και γενικά όποιον θέλει να έχει σχέση με το σύλλογο ότι: Δεν επιθυμούμε την απλή παρουσία κανενός στο σύλλογο, αν δεν νοιώθει ότι είναι μέλος της οικογένειας του «ΑΣ ΡΗΓΑΣ». Δεν θέλουμε τουρίστες, δεν θέλουμε σκέτους  αθλητές, να τους κάνουμε τι; Αν δεν συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα του συλλόγου, δεν ανήκουν στην οικογένεια  και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν τους θέλουμε στην παρέα μας. Με την αδιαφορία των μεγάλων και την χρεωμένη στους γονείς αποχή των μικρών, δεν πιάσαμε το στόχο μας και γιαυτό δεν μοιράσαμε τα μπλουζάκια που θα δίναμε σε όλους τους εγγεγραμμένους και τακτοποιημένους οικονομικά στο σύλλογο αθλητές.

Ευελπιστούμε ότι την Παρασκευή θα φέρουν ΟΛΟΙ το σακουλάκι τους με τα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ και θα πιάσουμε το στόχο μας που είναι 40 σακούλες σε μια προπόνηση. Τότε και μόνον τότε θα μοιράσουμε και τα μπλουζάκια.

Παρακαλούνται οι παντός «είδους» μεγάλοι, να δώσουν το καλό παράδειγμα στους μικρούς, οι οποίοι μαθαίνουν. Μαθαίνουν με τα λόγια, μαθαίνουν με τις συμβουλές αλλά η δύναμη του καλού παραδείγματος από τους μεγάλους δεν «έχει αντίπαλο». 

ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που έφεραν ανακυκλώσιμα.

Στα παιδιά που δεν έφεραν, είτε γιατί το ξέχασαν είτε γιατί δεν είχαν ενημερωθεί, τους δίνουμε και δεύτερη ευκαιρία. Θα περιμένουμε να τους “δούμε” την Παρασκευή!

Σήμερα ήρθαν 22 σακούλες, να δούμε πόσες θα έρθουν στη δεύτερη ημέρα της Ανακύκλωσης που είναι η Παρασκευή 19-10-12!

print

Written by