ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Αθλητές Φοιτητές που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη και οι σύλλογοί τους.
Πληροφορούμε τους αθλητές άλλων συλλόγων,  οι οποίοι θέλουν να προπονούνται με προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, ότι ο σύλλογος δεν επιτρέπει στους προπονητές του να προπονούν αθλητές που δεν ανήκουν στο σύλλογο.  
Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές- Φοιτητές μπορούν:  1) Να ενημερώσουν  το σύλλογό τους και να βαδίσουν σε μία από τις παρακάτω λύσεις:
1) Να πληρώνουν συνδρομή στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, όπως πληρώνουν όλοι οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (με προϋποθέσεις). 2) Πριν λήξουν οι μεταγραφές, οι φοιτητές που θα βρίσκονται Θεσσαλονίκη για σπουδές για αρκετά χρόνια, να ζητήσουν να πάρουν μεταγραφή στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Ο κανονισμός μεταγραφών επιτρέπει τους φοιτητές να μεταγραφούν με τη συγκατάθεση του συλλόγου αλλά και χωρίς (για όσους βρίσκονται πάνω από 250 χιλ) και για τρία (3) χρόνια να μοιράζονται τους βαθμούς οι δύο σύλλογοι. 3) Μπορούν από τώρα να συνεννοηθούν με τους προπονητές τους για το τι θα κάνουν.
Μετά το τέλος των Μεταγραφών κανένας αθλητής άλλου συλλόγου, δεν θα προπονείται (χωρίς να πληρώνει) με προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Οι σύλλογοι των ανωτέρω φοιτητών, θα πρέπει να έρθουν σε συνεννόηση με τον προπονητή και τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος. Μετά τη λήξη, για τους φοιτητές που μπορούσαν να πάρουν μεταγραφή και δε το έκαναν η πληρωμή θα είναι … ανάλογη του επιπέδου και των απαιτήσεων των αθλητών.
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα δώσει μεταγραφή σε όσους φοιτητές ή αθλητές που μετοίκησαν, το ζητήσουν (Παπανικολάου, Σπυρόπουλος, Ρεζές, κ.ά.). Είναι φυσικό να περιμένουμε και οι άλλοι σύλλογοι να κάνουν το ίδιο αν ενδιαφέρονται πράγματι για το καλό των αθλητών και όχι μόνον για το συμφέρον του συλλόγου τους.

print

Written by