ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 22-10-12

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ  22-10-12

Καθιερώνουμε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα «συντονισμού» και ενημέρωσης.

1.  Παρακαλούνται οι συνάδελφοι προπονητές «σύντομα» να αποστείλουν στον κ. Κατσίκα όλα τα στοιχεία, εγγραφές νέων αθλητών, συνδρομές κ.α. για ενημέρωση της κεντρικής κατάστασης. Η ενημέρωση αυτή θα γίνεται στις 15 κάθε μήνα για να έχουμε σαφή εικόνα του ποιοι τακτοποιούν τις υποχρεώσεις τους έγκαιρα.

2. Η εβδομάδα αυτή καθορίστηκε ως εβδομάδα ελέγχου της ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ των παιδιών. Παρακαλούνται οι προπονητές όλων των γκρουπ, όποια ημέρα θέλουν αυτή την εβδομάδα, να χρονομετρήσουν τα παιδιά στο δρόμο των 40μ. (όρθια εκκίνηση – στο πρώτο πάτημα).

3. Καθιέρωση Καρτέλας επιδόσεων των αθλητών «του προπονητή» (προσαρμοσμένη στην ηλικία των γκρουπ). Παρακαλώ προσαρμόστε την καρτέλα σας ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Θα καταγράφονται οι επιδόσεις σε κάθε αγώνισμα και την επόμενη φορά ο στόχος των αθλητών θα είναι να βελτιώσουν την προσωπική τους επίδοση. Ένα παράδειγμα ΚΑΡΤΕΛΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ για τους αθλητές του επί κοντώ θα βρείτε ΕΔΩ.

4. Σήμερα Δευτέρα 22.10.12, θα γίνει η πρώτη επιλογή των αθλητών που θα στελεχώσουν το γκρουπ των «μελλοντικών επικοντιστών». Παρακαλούνται οι προπονητές να στείλουν στην αίθουσα του επί κοντώ, (να είναι μέσα στις 20:00) τα παιδιά που «θέλουν» και είναι γεννημένα το 2000 και νωρίτερα 1999 … και που οι προπονητές κρίνουν ότι μπορούν να κάνουν επί κοντώ. Σε 2η φάση, λίγο αργότερα θα γίνει επιλογή των πιο μικρών (2001 & 2002). Οι μικροί/ες να συνεχίσουν με τα γκρουπ κανονικά και να προσπαθούν να πετύχουν «τις ασκήσεις πρόκρισης».

5. Μεταγραφές: α) Καλούνται οι αθλητές που επιθυμούν να έλθουν στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ  με μεταγραφή, να έλθουν σε επαφή με τον κ. Κατσίκα Φ. το συντομότερο δυνατό. Οι μεταγραφές λήγουν στις 31-10-12 και τα πάντα (αθλητές που θα φύγουν αλλά και που θα έρθουν στο σύλλογο πρέπει να περάσουν από την έγκριση του Δ.Σ.).
β) Θα γίνει πρόταση στο Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, να δώσει τελικά, «Ελεύθερη μεταγραφή» στον Παρασκευά-Κων/νο Ρεζέ για τον σύλλογο που ζήτησε (ΣΚΑ ΜΕΤΕΩΡΩΝ) και για τον Νίκο Σπυρόπουλο, επίσης «Ελεύθερη μεταγραφή» για «το Γ.Σ.  ΓΛΥΦΑΔΑΣ».  Ο συντάκτης του κειμένου (Κατσίκας Φ.), δεν συμφωνεί για τη μεταγραφή του επικοντιστή στο συγκεκριμένο σύλλογο (για λόγους που εξέθεσα στο Νίκο).  Όμως , ο Νίκος είναι «μεγάλο παιδί» … και ο σύλλογος θα σεβαστεί την επιθυμία του.

6. Από τη Δευτέρα 29-10-12 αρχίζει η «εβδομάδα» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ για τους άπορους . Να προετοιμαζόμαστε. Όποιος θέλει, θα φέρνει στην προπόνηση τα φαγώσιμα που είναι σε συσκευασία (μακαρόνια, ρύζια, ζάχαρες, όσπρια, λάδια, ξύδια, γάλατα εβαπορέ κ.α.) τα οποία θα συγκεντρώνουμε και στη συνέχεια θα τα δώσουμε σε οποιοδήποτε ίδρυμα ή εκκλησία που διοργανώνει συσσίτια μας προτείνετε.

print

Written by