1η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΝΤΩ – ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6-11-12

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-10-12 ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

Την Παρασκευή ημέρα του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου της Θεσσαλονίκης, το Καυτανζόγλειο Στάδιο θα παραμείνει κλειστό. Η προπόνηση μικρών και μεγάλων της Παρασκευής ΔΕΝ θα γίνει. Για τους μεγάλους το Σάββατο το πρωί θα γίνει κανονικά η προπόνηση ώρα 10:30. Οι μικροί μας φίλοι θα έρθουν τη Δευτέρα 29-10-12 κανονικά στις 19:00. Υπενθυμίζουμε μικρούς και μεγάλους ότι τη Δευτέρα 29-10-12 αρχίζει η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΦΑΓΩΣΙΜΩΝ για τους άπορους συνανθρώπους μας. Το κάθε παιδί, αλλά και οι μεγάλοι φίλοι, μπορούν να φέρνουν φαγώσιμα, τα οποία θα συγκεντρώσουμε και θα παραδώσουμε σε οποιοδήποτε ίδρυμα ή εκκλησία που διοργανώνει συσσίτια, μας υποδείξετε. Στόχος για φέτος τουλάχιστον δύο μεγάλα καρότσια σουπερμάρκετ «γεμάτα».

Ο ΚΟΣΜΑΣ ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.

Ενημερώνουμε τους φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ότι «το καμάρι μας» ο προπονητής μας κ. Κοσμάς Χατζιόπουλος, που βρίσκεται στην Αγγλία για σπουδές «Sheffield”  βρίσκεται σε καλά χέρια. Εδώ και μια βδομάδα βρίσκεται μαζί του και η Ελένη «μας». Είναι καλά και χαιρετούν μικρούς και μεγάλους στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

ΤΟ  2o “TEST  COOPER”

Την Τρίτη μετά τα άλματα, έτρεξαν το τεστ όσοι δεν το έτρεξαν φέτος. Από όσους έτρεξαν καλύτερα τα πήγε ο Αλέξιος Κωνσταντίνος Καρεκλάς με 3.077 μ. Άφησε υποσχέσεις και για 3.150 εφόσον ξανατρέξει με σοβαρό αντίπαλο! Ακούει κανείς;

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ

Όσα παιδιά δεν βρήκαν μπλουζάκι στο νούμερό τους θα πάρουν την επόμενη εβδομάδα από την καινούρια παραγγελία που κάναμε. Ο αριθμός των παιδιών αυξήθηκε κατά πολύ με αποτέλεσμα τα 87 μπλουζάκια να μην μπορούν να καλύψουν όλους τους αθλητές. Παραγγείλαμε και για τους υπόλοιπους.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ξεκαθάρισε τη θέση του ως προς τους αθλητές άλλων συλλόγων. Κανένας αθλητής δεν θα προπονείται με προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ χωρίς να πληρώνει την ανάλογη «για αθλητές άλλων συλλόγων» συνδρομή. Σενάρια και υποσχέσεις ακούγονται από τον ΣΕΓΑΣ αλλά τουλάχιστον ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν έχει καμία διάθεση να εμπλακεί σε «θα και θα». Εάν ο ΣΕΓΑΣ θέλει να τακτοποιήσει επίλεκτους αθλητές άλλων συλλόγων, στο Κέντρο Υψηλού Αθλητισμού της Θεσσαλονίκης ,  θα πρέπει την 1-11-12 (αμέσως μετά τη λήξη της περιόδου των μεταγραφών) να έχει ανακοινώσει εγγράφως  τις προθέσεις του. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ βαδίζει το δρόμο του, θέλει την ησυχία του και επιθυμεί να προστατέψει τους προπονητές του.

1η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΝΤΩ – ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6-11-12

Την Τρίτη 6-11-12 θα γίνει στο Κλειστό του Καυτανζογλείου η πρώτη ημερίδα άλματος επί κοντώ για τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Συμμετέχουν από τα αγόρια, όσοι περάσουν στις προπονήσεις πάνω από 2.80μ.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΝΤΩ ΑΡΧΑΡΙΩΝ – ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ (ΟΡΙΟ  1.80μ..)

Την  Τετάρτη 31-10-12 και ώρα 20:00 θα γίνει η πρώτη ημερίδα άλματος επί κοντώ αρχαρίων με τη βοήθεια του «Σπαστού κονταριού» (οι αθλητές τρέχουν χωρίς κοντάρι, πιάνουν το κοντάρι που ελέγχει ο προπονητής και εκτελούν άλμα).
Στην πρώτη ημερίδα θα συμμετέχουν όσοι στις προηγούμενες προπονήσεις περάσουν το 1.80μ. που είναι το όριο πρόκρισης.   Όσοι δεν καταφέρουν να πιάσουν το όριο, δεν αγωνίζονται σε αυτήν την ημερίδα, συνεχίζουν την προσπάθειά τους στις προπονήσεις μέχρι την επόμενη ημερίδα.
Η (Α) ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ:  Οι αθλητές που θα προταθούν από τους προπονητές για το επί κοντώ και όσοι στην ημερίδα περάσουν (αγόρια το 2.40 και κορίτσια το 2.20) θα αποτελέσουν την (Α) ομάδα του επί κοντώ. Σταδιακά θα μυηθούν στο μεταλλικό παλμό, ο καθένας με το κοντάρι του.
Η (Β) ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ:  Οι αθλητές που δεν θα περάσουν τα παραπάνω όρια, θα αποτελέσουν τη (Β) ομάδα των μελλοντικών επικοντιστών, και θα προπονούνται με το “σπαστό κοντάρι”.

print

Written by