ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 6ο ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ

Με διοργανωτή την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, κινητήριο μοχλό την κ. Σοφία Γκοτζαμάνη και τη βοήθεια των κατηχητών και του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης, θα γίνουν το Σάββατο 10-11-12 στο Καυτανζόγλειο αγώνες στίβου. Στο  6ο διενοριακό πρωτάθλημα, θα πάρουν μέρος όλα τα κατηχητικά της Ι.Μ. της Θεσσαλονίκης (15) και οι δηλώσεις συμμετοχής πλησιάζουν τον απίθανο αριθμό των 500 αθλητών! Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ καλεί όλους τους προπονητές του και τους ενήλικες αθλητές του να βοηθήσουν ως κριτές, στη διεξαγωγή των διαφόρων αγωνισμάτων. Θα είμαστε όλοι εκεί να βοηθήσουμε έτσι ώστε οι αγώνες να μείνουν χαραγμένοι στη μνήμη των παιδιών που θα πάρουν μέρος.
Ως  παρατηρητές της προσπάθειας καθιέρωσης των αγώνων, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι «επιτέλους» η Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλονίκης έστρεψε σοβαρά το βλέμμα της και προς την ανάγκη άθλησης  της νεολαίας. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε, τα σχετικά με τη διοργάνωση των αγώνων είναι πολύ ενθαρρυντικά. Οφείλουμε να συγχαρούμε τον υπεύθυνο Νεότητας της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Αρχιμανδρίτη Γιάγκου Βαρνάβα για την ευρύτητα πνεύματος που υπέδειξε στους λίγους μήνες αφότου ανέλαβε την ευθύνη για το Τμήμα της Νεότητας. Η κ. Σοφία έκανε μέχρι τώρα τα 9 βήματα, περίμενε το 1 από την Ι.Μ. Θεσσαλονίκης  και όλα κυλούσαν υπέροχα. Τώρα που η Ι.Μ. Θεσσαλονίκης άρχισε και αυτή να κάνει τα βήματά της … ποιος σταματάει την κ. Σοφία; Θα μας βάλει να τρέχουμε όλη μέρα!  Αν είναι να δούμε τα πρόσωπα των παιδιών, χαρούμενα να βιώνουν τα ανεπανάληπτα συναισθήματα των αγώνων, τότε ας τρέχουμε μέρα νύχτα! Μαζί με τα παιδιά, θα χαρούμε και εμείς  την όλη διοργάνωση που είναι απίστευτα μεγάλη για τόσους πολλούς που ξεκινάει από τόσο λίγους. 
Μπράβο στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης, Μπράβο στους εμπνευστές αυτής της διοργάνωσης, που με κόπο και θυσίες κατάφεραν να γίνει «θεσμός». Μπράβο στους Κατηχητές που προετοιμάζουν τα παιδιά μας. Μπράβο στους παντός είδους και ειδικότητας «συντελεστές» των αγώνων.
Ιδιαίτερα τώρα, αυτού του είδους οι αγώνες, προσφέρουν τα μέγιστα σε πρωτόγνωρα συναισθήματα στις “διψασμένες ψυχές” των παιδιών μας.

print

Written by