ΤΕΤΑΡΤΗ 14.11.12 ΗΜΕΡΙΔΑ ΡΙΨΕΩΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Τα τμήματα των Ακαδημιών του συλλόγου που προπονούνται με τις κυρίες  Μαρία και Έλλη και τον κ. Γιώργο (Φαρμάκη), διοργανώνουν  ΤΡΙΑΘΛΟ Ρίψεων την Τετάρτη 14/11/12 και ώρα 19:30.
Στην ημερίδα συμμετέχουν όλα τα παιδιά της Ακαδημίας των παραπάνω προπονητών. (Σε επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστούν και οι μικρότεροι αθλητές μας σε ανάλογα αγωνίσματα).

ΤΟ ΤΡΙΑΘΛΟ ΤΩΝ ΡΙΨΕΩΝ περιλαμβάνει τα αγωνίσματα:  

1) Ρίψη Ιατρικής Μπάλας 2 κιλών, με τα 2 χέρια πάνω από το κεφάλι. 2) Δρόμο 50 μ. και 3) Μπαλάκι (200 γραμ.).

ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΠΑΛΑ:  Θα γίνουν 3 βολές από κάθε αθλητή/τρια (μετράει η καλύτερη). Η μπάλα ρίχνεται με τα δύο χέρια πάνω από το κεφάλι είτε: 

α) από θέση βηματισμού (με το ένα πόδι εμπρός και το άλλο πίσω) είτε β) με τα πόδια ελαφρά ανοιχτά (σε διάσταση). Τη θέση ρίψης θα την αποφασίσουν οι προπονητές είτε στην προπόνηση της Δευτέρας είτε την ημέρα των αγώνων.
ΔΡΟΜΟΣ 50μ. : Οι αθλητές τρέχουν 50μ. από όρθια εκκίνηση (το χρονόμετρο ξεκινά με το πρώτο πάτημα του αθλητή μετά τη γραμμή εκκίνησης).
ΜΠΑΛΑΚΙ: Ελεύθερη ρίψη με φόρα μερικών μέτρων (3 με 5 βήματα). Ο αθλητής δεν περνάει τη γραμμή ρίψης.


ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ:
Βαθμολογία Τριάθλου Ρίψεων:
Η Επίδοση των αθλητών σε κάθε αγώνισμα θα δίνει κάποιους βαθμούς, σύμφωνα με τους παρακάτω πίνακες: ΑΓΟΡΙΑΚΟΡΙΤΣΙΑ (η ιατρική μπάλα από τη βαθμολογία της Σφαίρας). Οι αθλητές που θα συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών, στα τρία αγωνίσματα, θα είναι οι νικητές. 
Α) Στους τρεις πρώτους της βαθμολογίας θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα. 
Β) Οι προπονητές θα επιλέξουν τους αθλητές που τα καταφέρνουν καλύτερα στις ρίψεις και θα στελεχώσουν την ομάδα των Ρίψεων. 

Σημ: Οι Αθλητές Αμπεριάδου Μαγδαληνή, Λαμπριανίδου Ερμιόνη, Καγκάκης Νικόλαος , Παλαιοπούλου Ειρήνη, Στακουλάς Κώστας, Τσιλιού Μελίνα  και Γεωργιανίδης Ηρακλής έχουν ήδη προκριθεί για την ομάδα τω ρίψεων.

print

Written by