ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 12 -19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ  12.11.12 Είναι η τελευταία ημέρα συγκέντρωσης τροφίμων για τους άπορους. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε και δεν φέρατε μέχρι τώρα .. είναι η τελευταία σας ευκαιρία. Επαναλαμβάνουμε ότι εάν δεν υπάρξουν συγκεκριμένες προτάσεις για το πού να δοθούν τα συγκεντρωθέντα,  θα αποφασίσουν οι ορισθέντες υπεύθυνοι (με αρχηγό τον Έφορο Στίβου κ. Καρματζόγλου Σταύρο).

ΔΕΥΤΕΡΑ  12.11.12 Θα λυθεί οριστικά το θέμα της προπόνησης αθλητών άλλων συλλόγων με προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.Το θέμα αφορά στον προπονητή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Γιώργο Παπαϊακώβου, ο οποίος θα πρέπει να δώσει συγκεκριμένη απάντηση στο Δ.Σ. του συλλόγου (απόφαση του Δ.Σ. της 1-11-12).

ΤΡΙΤΗ 13.11.12 (μέχρι 14:00) : Υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και Ε.Ε. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης-Χαλκιδικής.

ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ (18:00): Καθιερώνονται ως ημέρες προπόνησης για τους νέους αθλητές του άλματος επί κοντώ (υπό την επίβλεψη του κ. Χατζητάκη Τηλέμαχου και κ. Κατσίκα). Οι αθλητές που προκρίθηκαν  για την ομάδα του επί κοντώ, μπορούν να έρχονται την Τρίτη και Πέμπτη μένοντας στο σπίτι για διάβασμα την Τετάρτη ή άλλη ημέρα.  Συζητήστε το πρόγραμμά σας με τις προπονήτριές σας καθώς και με τον κ. Χατζητάκη ή κ. Κατσίκα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.11.12 (19:30) : Ημερίδα Ρίψεων για τις Ακαδημίες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Στο τρίαθλο Ρίψεων (το οποίο μπορεί να ολοκληρωθεί και σε δύο προπονήσεις) μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά που δεν ανήκουν σε συλλόγους Στίβου και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στις Ρίψεις. Για λεπτομέρειες βλέπετε προηγούμενο άρθρο, παρακάτω.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.11.12 (μέχρι ώρα 21:00) Λήξη προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής στην Εκδρομή – πεζοπορία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Πάικο.

ΠΕΜΠΤΗ 15.11.12 (μέχρι 20:00): Υποψηφιότητες για τις εκλογές του συνδέσμου προπονητών στίβου Β.Ε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.11.12 (19:30) : Ημερίδα άλματος επί κοντώ με πήχη. Στην ημερίδα θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι στην προπόνηση της Τρίτης παρουσιάζουν σημεία βελτίωσης στα αδύνατα σημεία τους (φορά, ρυθμό, λύγισμα κ.α. ). Όσοι έχουν αδύνατα σημεία θα συνεχίζουν την προπόνηση με έμφαση σε αυτά και θα συμμετέχουν σε ημερίδες όταν είναι έτοιμοι. Από την Τρίτη θα ξέρουν ποιοι και πόσοι θα αγωνιστούν στην ημερίδα της Παρασκευής.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.11.12 (ώρα 11:00) Εκλογές του συνδέσμου προπονητών στίβου Β.Ε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.11.12 :  ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΓΙΑ  ΦΟΡΜΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Λήγει η προθεσμία δήλωσης, για όσους γονείς  και φίλους του Συλλόγου επιθυμούν να πάρουν φόρμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Ο Σύλλογος θα παραγγείλει φόρμες για όλους τους αθλητές του οι οποίες θα μοιραστούν ως εξής: 
Α)  ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΜΑ:  Οι μικροί μας αθλητές (των Ακαδημιών), οι μεγαλύτεροι αθλητές -χωρίς Δελτίο, τα μέλη του Δ.Σ.,  οι γονείς των αθλητών, οι φίλοι του συλλόγου και οι αθλητές με δελτίο αλλά χωρίς αγωνιστική παρουσία (θα κοστίσει γύρω στα 20 €). 
Β) Για την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ θα ισχύσουν τα παρακάτω:  
1) Για τους αθλητές  επιπέδου Διασυλλογικών αγώνων (που δεν πιάνουν τα όρια των Πανελληνίων), θα αποφασίσει το Δ.Σ.. 
2) Για την ομάδα των Πανελληνίων αγώνων: α)  Σε όσους έπιασαν τα όρια των Πανελληνίων αγώνων και δεν αγωνίστηκαν ή δεν ήταν στη 12αδα, θα αποφασίσει το Δ.Σ. β) Σε όσους αγωνίστηκαν στους Πανελλήνιους αγώνες (περίοδο 2011-2012) και ήταν στη 12αδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος οι φόρμες θα δοθούν δωρεάν).
3) Για κάθε άλλη περίπτωση θα αποφασίσει το Δ.Σ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.11.12 : Εκδρομή – πεζοπορία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Πάικο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.11.12 (ώρα 18:00) : Εκλογές ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται οι προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να συνεννοούνται με το συντάκτη αυτής της σελίδας, για ανακοινώσεις που σχετίζονται με το πρόγραμμα της προπόνησης και  τον συντονισμό των δραστηριοτήτων των διαφόρων γκρουπ  του συλλόγου.

print

Written by