ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα έληξε και η περίοδος της συγκέντρωσης  των τροφίμων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Για δυο εβδομάδες μικροί και μεγάλοι ερχόντουσαν στην προπόνηση με τις σακούλες τους και τα τρόφιμα  τα οποία πρόσθεταν  στα ήδη υπάρχοντα με αποτέλεσμα  να συγκεντρωθούν όσα βλέπετε στις φωτογραφίες. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα παιδιά μας διότι συμμετέχουν ενεργά σε κάθε πρωτοβουλία των ανθρώπων του συλλόγου. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι ακόμη και οικογένειες με οικονομικά προβλήματα συμμετείχαν και μάλιστα προσέφεραν «απλόχερα» στον κοινό κορβανά. [Μέρος που φυλάει κάποιος χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα (ταμείο, θησαυροφυλάκιο, κάσα, πορτοφόλι κλπ)].

Τις προσεχείς ημέρες η επιτροπή διαχείρισης των συγκεντρωθέντων τροφίμων (Καρματζόγλου, Γκοτζαμάνη, Κυρικίδου, Δήμα), θα τα παραδώσουν όπου κρίνουν (αφού δεν είχαμε συγκεκριμένη πρόταση) και θα σας ενημερώσουμε για το πού παραδόθηκαν.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για να μπορέσουμε να δώσουμε ένα πιάτο φαγητό στους συνανθρώπους που στερούνται ακόμη και από τα πλέον βασικά. Σίγουρα με όσα μαζέψαμε δεν θα χορτάσουμε όλους όσους πεινάνε, όμως όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε υπερήφανοι απλά και μόνον διότι σκεφτήκαμε τους συνανθρώπους μας και δεν μείναμε μόνο στη σκέψη αλλά κάναμε και «κάτι». Μπράβο στα παιδιά μας. Μπράβο στις οικογένειες των παιδιών μας.
Μέχρι και το δόντι του ήθελε να προσφέρει ο μικρός μας Απόστολος αλλά τελικά τον πείσαμε να το κρατήσει ως ενθύμιο και να περιμένει το νέο δόντι που θα βγει και θα είναι γερό και “χρυσό”.

print

Written by