ΦΟΡΜΕΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΣΩΝ ΔΗΛΩΣΑΝ

Πλησιάζει και η ημέρα που θα παραγγείλουμε τις φόρμες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Με πρόταση των γονέων αποφασίστηκε να παραγγελθούν φόρμες και για όσους γονείς και φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ το επιθυμούν.

Σε λίγες ημέρες, στις  16.11.12 θα περάσουμε την κατάσταση όλων των αθλητών του συλλόγου όπου θα φαίνονται:
1.  Οι αθλητές που φέρονται εγγεγραμμένοι στο σύλλογο. Εάν υπάρχουν παιδιά που δεν είναι περασμένα στην κατάσταση και έρχονται προπόνηση, παρακαλούνται να το δηλώσουν στους προπονητές τους για να τους παραγγείλουμε φόρμα.
Αθλητές, που χωρίς ειδοποίηση, απέχουν από τις προπονήσεις για πάνω από δύο μήνες διαγράφονται από την ενεργό δύναμη των αθλητών.
Προσοχή, εάν οι διαγραφέντες αθλητές επανέλθουν στο σύλλογο με «αιτιολογημένη» την αποχή τους, υποχρεούνται να πληρώσουν ξανά εγγραφή.
Εάν επανέλθουν χωρίς «αιτιολογημένη» την αποχή τους, οφείλουν να πληρώσουν όλες τις συνδρομές τις οποίες δεν κατέβαλαν, ανεξάρτητα εάν ερχόντουσαν ή όχι.
Επαναλαμβάνουμε ότι η συνδρομή είναι ΕΤΗΣΙΑ.
Πληρώνουμε για όλο το έτος εκτός και εάν ειδοποιήσουμε το σύλλογο για μερική αποχή οπότε δεν πληρώνουμε για όσους μήνες δεν παρακολουθήσαμε τις προπονήσεις.


2) Μέχρι πότε είναι τακτοποιημένοι οι αθλητές με τη συνδρομή τους στο σύλλογο (η συνδρομή πρέπει να καταβάλλεται στην αρχή κάθε μήνα).
3) Τα στοιχεία των παιδιών (ανάστημα και κιλά) από τα οποία θα υπολογιστεί το Νούμερο της φόρμας.
4) Τα στοιχεία των γονέων (ανάστημα και κιλά) από τα οποία θα υπολογιστεί το Νούμερο της φόρμας,  για όσους γονείς δήλωσαν ότι επιθυμούν να αποκτήσουν φόρμα.

print

Written by