Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ.


Γράψαμε κάπου ότι όσοι ασχολούνται με μικρά παιδιά θα πρέπει να διαθέτουν «αγάπη και να νοιάζονται», αυτά είναι τα προσόντα της επιτυχίας. Τα αθλητικά προσόντα οι εμπειρίες και οι εξειδικευμένες γνώσεις είναι για άλλο επίπεδο, δεν αποτελούν συστατικό της επιτυχίας στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.  Αγάπη και ενδιαφέρον χρειάζονται οι μπόμπιρες από τους δασκάλους τους και τους προπονητές τους.


Εάν παραλληλίσουμε τα μικρά παιδιά με τη διοίκηση στις τοπικές Ενώσεις των Αθλητικών Σωματείων (ΕΑΣ) αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον χρειάζονται όσοι αποφασίζουν να προσφέρουν στον τοπικό αθλητισμό από τη θέση του Δ.Σ. των ΕΑΣ. Ειλικρινές ενδιαφέρον και διάθεση για προσφορά χρειάζονται οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.


Ο κ. ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 16 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ



Εκπρόσωπος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής ορίστηκε από το Δ.Σ. του συλλόγου ο κ. Σταύρος Καρματζόγλου, Έφορος Στίβου (Α). 


Ο κ. Καρματζόγλου που είναι υπάλληλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης  «δεν παίζεται»! Όπου και να γυρίσεις να δεις,  σε όποια κατασκευή η επιδιόρθωση έγινε όλα αυτά τα χρόνια στο Καυτανζόγλειο τον κ. Καρματζόγλου βλέπεις πρώτα. Δεν υπάρχει έργο, κατασκευή, επιδιόρθωση,  που να έγινε τα τελευταία χρόνια στο Καυτανζόγλειο και να μην έχει περάσει από το χέρι του κ. Καρματζόγλου. Πέραν τούτου, το ενδιαφέρον που δείχνει για τα παιδιά του συλλόγυο από τον πρωταθλητή μας Νίκανδρο Στυλιανού …  μέχρι τον μικρότερο της παρέας μας είναι απερίγραπτο. Κάποτε είχαμε γράψει σε ένα e-mail, για τον κ. Καρματζόγλου :

«Ευχόμαστε στους …. να μπορέσουν να καταλάβουν και να εκτιμήσουν το θησαυρό που έχουν δίπλα τους, τότε και μόνον τότε θα είναι οι ίδιοι πολλαπλά κερδισμένοι».  

Ξέρω ότι με τα όσα γράφω θα φέρω σε δύσκολη θέση τον κ. Καρματζόγλου, ο οποίος ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι κάνει κάτι το ξεχωριστό. Αισθάνομαι όμως εσωτερικά την ανάγκη να πω ό,τι πιστεύω για το άτομό του, να εξωτερικεύσω την απέραντη εκτίμηση και σεβασμό που τρέφω για τον συγκεκριμένο υπάλληλο του Δήμου.


Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στάθηκε τυχερός έχοντας στο Δ.Σ. τον κ. Καρματζόγλου. Εάν προσέξετε τις παντός είδους εκδηλώσεις του συλλόγου θα βρείτε πίσω ή μπροστά από αυτές το όνομα του κ. Καρματζόγλου. Το ότι ο σύλλογος βρίσκεται σε καλό δρόμο, οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό και στον κ. Καρματζόγλου.

Ευχαριστούμε τον κ. “Σταύρο μας” και με χαρά τον … «παραχωρούμε» και στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.



Στις φωτογραφίες ο κ. Καρματζόγλου επί το έργον. Πότε διορθώνει τα πολύζυγα, πότε καθαρίζει τα στρώματα, πότε σκουπίζει, πότε βιδώνει βάσεις για κρίκους (αλήθεια κ. Πρόεδρε της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου και κ. Διευθυντά, ποιανού δουλειές είναι αυτές;). Βαρεθήκαμε να ψάχνουμε, αλλιώς μέχρι το πρωί θα βάζαμε φωτογραφίες του κ. Καρματζόγλου να προσφέρει στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και στον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης. Με ποιο  ηθικό ανάστημα κάποιοι, που δεν σήκωσαν στη ζωή τους ένα εμπόδιο στο Καυτανζόγλειο ή δεν έσφιξαν μία βίδα, τολμούν να απαξιώνουν προσφορές όπως του κ. Καρματζόγλου λέγοντας … τα δικά τους!


Ειδικά στις μέρες μας, υπάρχουν ακόμη μερικοί όπως ο κ. Καρματζόγλου, ο κ. Ρίζος, ο κ. Γεωργιτσέλης, ο κ. Ρόκας, ο κ. Χατζιόπουλος κ.ά., που προσφέρουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν ενώ οι υπεύθυνοι αραχτοί, βολεμένοι και αδιάφοροι το “παίζουν … εξουσία”!


Είμαστε σίγουροι ότι εφόσον οι εκπρόσωποι και των άλλων συλλόγων ψηφίσουν τον κ. Καρματζόγλου και του δώσουν την ευκαιρία να είναι στο Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, οι κερδισμένοι θα είναι πάρα πολλοί. Θα είναι όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό σε Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική και ακόμη μακρύτερα.


Ευχόμαστε στον Έφορό μας, τον κ. Σταύρο Καρματζόγλου καλή επιτυχία στις εκλογές της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ που θα γίνουν με 16 υποψηφίους για το 11μελές Δ.Σ., τη Δευτέρα 19.11.12.


print

Written by