Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΑΝΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ

Η 11χρονη αθλήτρια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, Σταυρούλα  Νάνου (αριστερά) , και ο 13χρονος Δημήτρης Κουμανδράκης, (δεξιά) θα παίξουν με τη συμφωνική ορχήστρα νέων Ελλάδος στο Βελλίδειο.

Η Αντιδημαρχία Νεότητας Αθλητισμού & Εθελοντών του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει Συναυλία στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 & ώρα 8 το βράδυ με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος, υπό τη Δ/νση του Βαγγέλη Αραμπατζή. Νέοι καλλιτέχνες ηλικίας από 11-17 ετών,  από όλη την Ελλάδα, ενώνουν το ταλέντο τους για να σας ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο της μουσικής.
Ανάμεσα στους νέους μουσικούς  θα είναι και η αθλήτρια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, η Ξεχωριστή Σταυρούλα Νάνου του Παναγιώτη και της Δέσποινας γεννημένη το 2000. Η Σταυρούλα που ασχολείται με ξεχωριστή επιτυχία με τη μουσική, με κύριο μουσικό όργανο το πιάνο, για τις ανάγκες της παράστασης θα παίξει Βιολί. Δεν είναι ανάγκη να περάσεις πολύ ώρα με  τη Σταυρούλα για να καταλάβεις ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό παιδί. Από την πρώτη κουβέντα μαζί της θα σε αιχμαλωτίσει και θα σε καταπλήξει.

Επίσης (μάθαμε εκ των υστέρων) ότι στην ορχήστρα θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Κουμανδράκης του Γεωργίου και της Δέσποινας, χωρίς όμως να γνωρίζουμε περισσότερα στοιχεία. Παρακαλώ να μας ενημερώσει όποιος γνωρίζει και για το Δημήτρη.

Ανεξάρτητα από όσα μάθαμε εμείς αξίζουν συγχαρητήρια στα δύο παιδιά που ασχολούνται με επιτυχία και με τη μουσική.

Μπράβο Σταυρούλα!

Μπράβο Δημήτρη!

Μας κάνετε υπερήφανους.

Σας ευχόμαστε να είστε γεροί και δυνατοί (θα φροντίσουμε και εμείς γιαυτό) και πάντα επιτυχίες.

print

Written by