ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

Η διαδικασία παραγγελίας του τελικού αριθμού των φορμών πλησιάζει στο τέλος της. Στην κατάσταση που ακολουθεί, στο τέλος, θα βρείτε τα σωματομετρικά στοιχεία των αθλητών καθώς και των γονέων τους που επιθυμούν να πάρουν φόρμες. Τα νούμερα για τις φόρμες θα υπολογιστούν από το (ύψος και βάρος) της λίστας.

Θα παραγγελθούν φόρμες για «σχεδόν όλους» τους αθλητές.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Δεν θα παραγγείλουμε φόρμες: 
1) Για τους πολύ μικρούς αθλητές (γκρουπ της κ. Νικολέττας) εκτός και αν δηλώσουν οι γονείς (στην κ. Νικολέττα) ότι θέλουν και για τους μικρούς.
2) Δεν θα παραγγελθούν φόρμες για όσους δεν είναι τακτοποιημένοι οικονομικά (όσοι χρωστούν πάνω από δύο μήνες) ή δεν πλήρωσαν καθόλου. (Με την ευκαιρία πληρώνουμε στην αρχή κάθε μήνα, όχι στο τέλος).

Οι φόρμες θα κοστίσουν περίπου 20 €.

Α) Οι αθλητές των ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (με συμμετοχή σε τελικούς, στα πανελλήνια πρωταθλήματα την αγωνιστική περίοδο 2011-12 ) θα πάρουν τις φόρμες Δωρεάν.

Β) Για τους αθλητές ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (αθλητές με δελτίο, που βαθμολογήθηκαν στα διασυλλογικά πρωταθλήματα (ήταν στην 12άδα), θα υπάρχει οικονομική ελάφρυνση).

Γ)  Όλοι οι άλλοι αθλητές θα πρέπει να πληρώσουν τις φόρμες.

Από τους μεγαλύτερους αθλητές, όποιος δεν θέλει φόρμα, παρακαλείται μας το δηλώσει, για να μην παραγγείλουμε φόρμες που δεν θα τις χρησιμοποιήσουμε.

Παρακαλούνται οι κ.κ. προπονητές αλλά και οι ενδιαφερόμενοι γονείς να ενημερώσουν το σύλλογο (οι γονείς μέσω των προπονητών), για να κλείσει το θέμα με τις Φόρμες, μέχρι τη Δευτέρα 26-11-12.  
 

Η ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ (ενημερωμένη μέχρι την 22.11.12)

print

Written by