Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΤΟ «ΓΥΡΝΑΕΙ» ΣΤΟ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ!!!

Έκκληση προς τους συμμετέχοντες στην εκδρομή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Πάικο. “Ρε παιδιά”! Πάρτε ένα τηλέφωνο να μας πείτε και τη δική σας γνώμη για την εκδρομή. Αν καταγράψουμε τη δική μας άποψη θα ξεσηκώσουμε όλα τα επίθετα όπως  «φανταστικός, υπέροχος, καταπληκτικός, ονειρικός»  και πάλι δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι για  την περιγραφή της εκδρομής. Δεν μπορεί να τα βλέπουμε όλα τόσο ωραία, μάλλον το τσιπουράκι που ήπιαμε θα φταίει! Πάρτε ένα τηλέφωνο να μας βεβαιώσετε ότι για την εικόνα που έχουμε δεν ευθύνεται το πιοτό!
Τι να σας πω; και τι να πιστέψετε από όσα σας πω;
Δεν λέω τίποτε περισσότερο από το ότι «ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ». Μέχρι και τα τηλεφωνήματα που έκανα στον «Κολλητό μου» έπιασαν τόπο. Και ο καιρός ήταν καταπληκτικός αλλά και την «άδεια απουσίας που ζητήσαμε» .. εγκρίθηκε!
Δεν πέρασα ακόμη καμία φωτογραφία γιατί πετάχτηκα μέχρι το Βελλίδειο για τη συναυλία των Σταυρούλα Νάνου και Δημήτρη Κουμανδράκη (βλέπετε προηγούμενο άρθρο). Μέχρι να γυρίσω, όλο το fb είχε γεμίσει από φωτογραφίες της εκδρομής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ! Εγώ θα περάσω μόνο μερικές αντιπροσωπευτικές (ομαδικές) από τους 41 που συμμετείχαμε στην εκδρομή! Θεωρούμε ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων, είναι εξωπραγματικά μεγάλος, για το χρόνο προετοιμασίας, την χρονική στιγμή και τη δύναμη του συλλόγου. Είναι τόσο μεγάλος,  που λέμε να «το γυρίσουμε στο εκδρομικό»! Είναι σίγουρο ότι στην επόμενη εκδρομή του συλλόγου δεν θα χωρέσουμε σε ένα λεωφορείο!!!
Μερικές Ομαδικές φωτογραφίες.

Όσοι δεν μπορέσατε να έρθετε μη λυπάστε!  Θα βάλουμε τα δυνατά μας να σας διηγηθούμε όλες τις λεπτομέρειες. Μπορεί και να τα καταφέρουμε να σας μεταφέρουμε τη μαγεία των χρωμάτων των δένδρων και τον ήχο από τη «Συμφωνική ορχήστρα» των μικρών καταρρακτών στο ποτάμι!     Χι! Χι! …

print

Written by