ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ. ΑΠΟ 21/ 30.11.12

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ  από 21 μέχρι 30.11.12

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δραστηριοποιείται προς πολλές κατευθύνσεις. Προετοιμάζει αγώνες (εσωτερικούς χωρίς δελτία ή επίσημους για όσους έχουν δελτίο) για να δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γευτούν την ένταση του αγώνα και στους προπονητές να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το κάθε παιδί.

1) ΤΡΙΑΘΛΟ ΑΛΜΑΤΩΝ : Την  Τετάρτη 21.11.12 και  την Παρασκευή 23.11.12, διοργανώνει ΤΡΙΑΘΛΟ ΑΛΜΑΤΩΝ για τους μικρούς αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Τα τρία αγωνίσματα θα είναι: Άλμα σε Μήκος και  Άλμα σε Ύψος (την Τετάρτη) και την Παρασκευή το Άλμα  Επί κοντώ (με το σπαστό κοντάρι). Στο Τρίαθλο συμμετέχουν οι αθλητές της (κ. Μαρίας, κ. Έλλης, κ. Γιώργου, κ. Τηλέμαχου  και όλοι οι «νέοι» αθλητές γεννημένοι από το 1998 μέχρι και το 2003. Η κατάταξη θα γίνει ανά ηλικιακή κατηγορία  1998-1999, 2000-2001, 2002-2003 (μικρότεροι μπορούν να συμμετάσχουν μόνον με την έγκριση των προπονητών/τριών τους). Στους 3 πρώτους, που θα συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στα τρία άλματα, θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα, σε κάθε ηλικιακή κατηγορία.

2) ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22.11.12 και ώρα 19:30 στην αίθουσα “Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ” θα γίνει η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ) σε αρχάριους αθλητές ανεξαρτήτως συλλόγων, που θέλουν  να γνωρίσουν το άλμα επί κοντώ. Τον πρώτο λόγο θα έχουν οι αθλητές/τριες  της κ. Μαρίας (του Τρίτωνα Θεσσαλονίκης) η οποία και μας ζήτησε να μυήσουμε τα παιδιά της και στο άλμα επί κοντώ. Η προσφορά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ προς την αθλούμενη νεολαία δε σταματάει στα «δικά μας» τα παιδιά. Όπου μπορούμε να βοηθήσουμε, ειδικά για το άλμα επί κοντώ, θα είμαστε παρόντες. Αγαπητοί συνάδελφοι, δεν έχετε παρά να μας το ζητήσετε. Θα είναι χαρά μας να γνωρίσουμε το άλμα επί κοντώ και στα παιδιά  -ΟΛΩΝ- των συλλόγων της περιοχής μας και όχι μόνον.

3)  ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ:  Το Σάββατο 24-11-12 με ελεύθερη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα. Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

4Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Δραστηριοποιηθήκαμε και μαζέψαμε τρόφιμα για τους άπορους συνανθρώπους μας. Όπως είχαμε ανακοινώσει τα τρόφιμα θα διατεθούν όπου μας προτείνετε ή όπου αποφασίσει η επιτροπή που ορίστηκε από το Δ.Σ. Εφόσον δεν υπήρχε καμία πρόταση τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν σε δύο Εκκλησίες που είτε διοργανώνουν συσσίτια για τους άπορους συνανθρώπους μας είτε φροντίζουν άπορες οικογένειες.  Τα τρόφιμα θα μοιραστούν στα δύο και θα παραδοθούν στις επιτροπές Φιλόπτωχων ταμείων των Ιερών Ναών:
1)  Ι.Ν. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ & ΤΡΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ (Καλλιθέα Θεσσαλονίκης) και
2)  Ι.Ν. ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, όπου δραστηριοποιούνται ιερείς για να απαλύνουν τον πόνο των απόρων, με τους οποίους ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ διατηρεί «ΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ» δεσμούς.
Θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε για την ημέρα και ώρα παράδοση των συγκεντρωθέντων. Εάν ο οποιοσδήποτε θελήσει να αισθανθεί και από κοντά, αυτό το κάτι το οποίο αισθάνεται αυτός που δίνει, δεν έχει παρά να έρθει μαζί μας στην παράδοση των τροφίμων. Αφού συνεννοηθούμε με τους αρμοδίους ιερείς για την ημέρα και ώρα παράδοσης θα σας ενημερώσουμε. Δεν έχετε παρά να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις μας.

5) Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ 2013. Εχθές (19.11.12) παραδόθηκαν και τα υπόλοιπα μπλουζάκια που είχαμε παραγγείλει. Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή για να δώσουν οι προπονητές μπλουζάκια και στα παιδιά που δεν πήραν στην πρώτη διανομή και όταν όλα τα παιδιά θα έχουν το δικό τους κόκκινο μπλουζάκι,  θα ορίσουμε την ημέρα της φωτογράφησης. (Η φωτογράφηση θα γίνει την προσεχή εβδομάδα από 26.11.12 μέχρι και 30.11.12). Οι προπονητές θα καθορίσουμε  την ημέρα, για κάθε γκρουπ, που έρχονται τα περισσότερα παιδιά, και θα την ανακοινώσουμε. Θα έχουμε δύο ημέρες για φωτογράφηση: Η κύρια ημέρα (Δευτέρα ή Τετάρτη θα την ορίσει ο κάθε προπονητής για το γκρουπ του και θα ενημερώσει τα παιδιά)  και την Παρασκευή θα φωτογραφηθούν όσοι απουσίαζαν την πρώτη ημέρα.

Παιδιά να ετοιμάζεστε. Να φροντίσετε να έχετε καθαρό το μπλουζάκι σας.  Μην ακούσω την ημέρα της φωτογράφησης  από κανένα μικρό «το έπλυνε ο μπαμπάς το μπλουζάκι» γιατί  θα τον «κράξω» (τον μπαμπά). Οι μαμάδες, είναι εξακριβωμένο, δεν κάνουν τέτοια λάθη!!!

print

Written by