19:00–20:45 ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Παρακαλούνται οι γονείς των μικρών μας αθλητών  (γκρουπ της κ. Νικολέττας) να σημειώσουν ότι το πρόγραμμα προπόνησης θα ολοκληρώνεται σε 90 λεπτά (19:00 – 20:30, όπως το είχαμε αρχικά ορίσει αλλά άλλαξε στην πορεία).
ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΑΦΙΞΗΣ:  Με την τροποποίηση αυτή, ζητάμε από τους γονείς να είναι συνεπείς στην ώρα τους έτσι ώστε το πρόγραμμα να αρχίζει μετά από 10 ή 05 λεπτά (για μια εβδομάδα στις  19:10 και στη συνέχεια στις 19:05). Οι προπονήτριες δεν θα περιμένουν κανένα παιδί  περισσότερο από 10 λεπτά, την πρώτη εβδομάδα και 05 λεπτά μετά τη δεύτερη εβδομάδα. Θα ξεκινούν το πρόγραμμά τους χωρίς να περιμένουν κανέναν.

20:30 ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ: Το πρόγραμμα θα τελειώνει στις 20:30 και  τα παιδιά θα είναι ελεύθερα να φύγουν με τους γονείς τους για ξεκούραση στο σπίτι.

Προσοχή: Υπάρχουν γονείς που έχουν και μεγαλύτερα παιδιά που τελειώνουν είτε 20:45 γκρουπ  της κ. Σοφίας,  είτε 21:00 όλα τα άλλα γκρουπ. Για να διευκολύνουμε αυτούς τους γονείς μπορούν να γίνουν οι εξής ρυθμίσεις:

ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ:

Α)  Για να μην πηγαινοέρχονται οι γονείς  που έχουν και μεγαλύτερα παιδιά, η κ.  Νικολέττα μπορεί να απασχολεί τα παιδιά (που τελείωσαν) μέχρι να τελειώσουν και τα μεγαλύτερα. Πιθανά να παίξουν κάποιο παιχνίδι ή να ασχοληθούν με οτιδήποτε υπάρχει  στο πρόγραμμα. (Οι γονείς που επιθυμούν αυτή τη διευκόλυνση,  θα πρέπει να το δηλώσουν στην  κ. Νικολέττα). Θα μεσολαβεί ένα διάλειμμα 5΄λεπτών, για να φύγουν όσα παιδιά επιθυμούν, και θα συνεχίζει το πρόγραμμα με παιχνίδια μέχρι τις 20:55.

Β) Εναλλακτική λύση: Για όσους γονείς το επιθυμούν, μπορούν να  φεύγουν νωρίς (στις 20:30 που τελειώνουν οι μικροί) και τα μεγαλύτερα αδέλφια . (Οι  γονείς που επιλέγουν αυτή τη λύση θα πρέπει να ενημερώσουν πρώτα τον υπεύθυνο  προπονητή).

Παράκληση:  Παρατηρήσαμε, ευτυχώς ελάχιστες περιπτώσεις ότι κάποιοι γονείς παίρνουν το παιδί τους και ετοιμάζονται να φύγουν, χωρίς πρώτα να ενημερώσουν τον υπεύθυνο προπονητή. Κανένα παιδί δεν φεύγει από την προπόνηση, για οποιοδήποτε λόγο,  εάν δεν ενημερώσουμε πρώτα τον υπεύθυνο προπονητή. Είναι για την ασφάλεια των παιδιών και  ιδιαίτερα των μικρών.  Παράκληση να μην επαναληφθεί από ΚΑΝΕΝΑΝ.

print

Written by