ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Με στόχο να κρατήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον των αθλητών μας ζητήσαμε και διοργανώσαμε μία ημερίδα Άλματος επί κοντώ στο Κλειστό προπονητήριο του Καυτανζογλείου, αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ. Για τους μεγάλους αθλητές μας (Στυλιανού, Μπέλος κ.ά.) τόσο η φορά όσο και τα κοντάρια που χρησιμοποίησαν ήταν «μικρά». Οι μικρότεροι χρησιμοποίησαν τα κοντάρια που χρησιμοποιούν αυτή την εποχή. Η αλήθεια είναι ότι είδαμε ωραία άλματα, από μικρούς και μεγάλους. Εκτός από τα 5.00 μ. του Στυλιανού και τα 4.70 του Μπέλου, που για τις συνθήκες της ημερίδας είναι πολύ ικανοποιητικά, η επίδοση του Γιώργου Τριανταφύλλου που πέτυχε 4.30 (γεννημένος το 1997) είναι η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα για την ηλικία του. Πολύ καλά τα πήγαν και οι υπόλοιποί/ες. Τα αποτελέσματα της ημερίδας (με σωστή ημερομηνία γεννησης!) θα τα βρείτε    ΕΔΩ




Στις φωτογραφίες: 1) Οι νικητές στους ΠΠ/Α (Τριανταφύλλου, Δρόσος, Σολομωνίδης) με πατεράδες και αδέλφια. Την απονομή έκανε ο Έφορος Στίβου (Γ) κ. Σολομωνίδης Βλαδίμηρος.  2) Οι νικήτριες στα Κορίτσια (Τριανταφύλλου, Μιχαήλ και στη θέση της Κυριακίδου η Σολομωνίδου Δήμητρα), με τον Έφορο Στίβου (Α) κ. Καρματζόγλου. 3) Οι νικητές στην κατηγορία (Α) (Καρεκλάς, Στυλιανού, Μπέλος), όπου την  απονομή έκανε η ιατρός των αγώνων, πρώην αθλήτρια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, Θεοφανίδου Μαρία (κόρη του προέδρου μας κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιου).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τη Μαρία Θεοφανίδου (που με ειδοποίηση “την τελευταία στιγμή”  ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, όσο και τους κριτές:  κ. Σιρμανίτσα I. και κ. Καραπατή Ζ.,  διότι χωρίς τη δική τους έγκαιρη παρουσία η ημερίδα θα είχε …. ματαιωθεί!  Κάτι δε δούλεψε καλά στην ενημέρωση των Κριτών από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, αλλά υπάρχουν αρκετά ελαφρυντικά στοιχεία και καταλήγουμε στο … τέλος καλό όλα καλά!


Μερικά άλματα των: Στυλιανού, Μπέλου, Τριανταφύλλου και Σολωνονίδη Απόστολου.



print

Written by