ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ “ΜΙΝΙ” ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΞΕΙΣ!

Απάνω που νομίζαμε ότι με 4-5 έλξεις που κάνουμε … είμαστε παιδαράδες! οι προπονήτριες του συλλόγου μας βιάστηκαν να μας “κάνουν τα μούτρα κρέας”. Μέχρι και τα Super mini μας κερδίζουν στις έλξεις! κύριε Σαμουήλ, αρχίζουμε προπόνηση μόλις έλθουν οι καινούριες φόρμες. Δεν μπορεί με τέτοιους κοιλιακούς!  να χάνουμε στις έλξεις και από τα μικρά!

Στο διαγωνισμό έλξεων mini και super mini που έγινε τη Τετάρτη οι νικητές είναι:  1ος) Γιώργος Γκουτζέλης (φώτο), 2ος) Κων/νος Δελής, 3οι) Αντώνης Δελής και Παπαγεωργίου Γιώργος. (Η απονομή αναβλήθηκε για τη Δευτέρα, λόγω της απουσίας ορισμένων από τους νικητές).
Τη Δευτέρα θα γίνουν και οι απονομές στους νικητές του Τριάθλου των “ΑΛΜΑΤΩΝ”. Για τους νικητές βλέπετε το σχετικό άρθρο παρακάτω.
Τη Δευτέρα 3.12.12 θα είναι η τελευταία ημέρα για τη φωτογράφιση όσων παιδιών δεν φωτογραφήθηκαν με τα γκρουπ στα οποία ανήκουν.
Τη Δευτέρα θα γίνει και ο “προκριματικός” των μεγάλων στις έλξεις. Περνούν στον ΤΕΛΙΚΟ όσοι κάνουν άθροισμα (Α & Β Λαβή) 25 έλξεις. Τα κορίτσια (χωρίς ταλάντευση) περνούν στον τελικό με 13 έλξεις άθροισμα. Ο Τελικός θα γίνει τη Δευτέρα 10-12-12.

print

Written by