ΤΣΑΡΔΑΚΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ

Σήμερα κερδίσαμε ένα ακόμη ατράνταχτο επιχείρημα για την άποψη που διατυπώνουμε κατά καιρούς, ότι δηλαδή «ο Στίβος είναι από τα πλέον αγνά και καθαρά αθλήματα». Ναι κυρίες μου και κύριοι είναι, γιατί έχει τη μεζούρα και το χρονόμετρο. Ο νικητής δε στηρίζεται στην υποκειμενική κρίση του Εφόρου του αγωνίσματος, είναι αντικειμενικά τα κριτήρια «είναι η μεζούρα και το χρονόμετρο» που καθορίζουν το νικητή.

Στο σημερινό διαγωνισμό του Διπλώματος των ρούχων “τα χρειαστήκαμε”! Αναλάβαμε να βγάλουμε τον νικητή! Αναλάβαμε να πούμε ποιος, κατά τη γνώμη μας, δίπλωσε καλύτερα το μπλουζάκι! Ναι κυρίες μου και κύριοι, τα χρειαστήκαμε. Με ποιό κουράγιο να αποκλείσουμε τα ματάκια των 5, 6 και 7 ετών που “τα έδωσαν όλα” και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα είχαν στην εντέλεια το μπλουζάκι τους;  Το ένα διπλωμένο καλύτερα από το άλλο! Μόνο η ανάγκη να μάθουν τα παιδιά ότι σε κάθε αγώνα κάποιος θα είναι ονικητής και ότι πρέπει να υπακούουν στους κανόνες και τους Κριτές,  μας οδήγησε και ορίσαμε ανάμεσα στους υπέροχους, ως νικητές, τους καλύτερους!.

Μετά από διαβουλεύσεις πονοκεφάλους και επιστράτευση όλων των γνώσεών μας «περί διπλώματος ρούχων» η τριμελής επιτροπή των προπονητών αποφάσισε:

Στη κατηγορία super mini:  Οι νικητές στο διαγωνισμό διπλώματος ρούχων είναι:
Ελισάβετ Τσαρδάκη (2007)
2ος Παύλος Καφαντάρης (2006)
3οι  Ζαχαρόπουλος Ιωάννης (2008!), Βεατρίκη Ντούγκου (2006) Γιώργο Γκουτζέλη (2005)

Στην κατηγορία mini: Οι νικητές στο διαγωνισμό διπλώματος ρούχων είναι:
Ερμιόνη Λαμπριανίδου (2000)
2η Νεφέλη Μπαλίδου (2000)
3οι Παπαγεωργίου Γιώργος (2004).

Οι φωτογραφίες από το διαγωνισμό και τις απονομές. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που βοήθησαν στο να φέρουμε σε πέρας αυτό το δύσκολο διαγωνισμό (μερικές μαμάδες όλο …. σκονάκια ήταν, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. «Πιάσε τώρα τη γωνία, φτάνει τόσο, τώρα δίπλωσέ το στη μέση, ωραία τελείωσες μην το ακουμπάς κ.α.).

Μπορεί να μας πόνεσε το κεφάλι αλλά, παιδιά, γονείς, προπονητές και όλοι όσοι βρεθήκαμε στον «Αγωνιστικό χώρο» το χαρήκαμε. Του χρόνου, πρώτα Ο Θεός, θα διπλώσουμε και … σεντόνι!

print

Written by