ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ – ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΟ ΤΡΙΑΘΛΟ ΑΛΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.  Ποιος μας είπε ότι επειδή κάνουμε αγώνες για μικρούς (Δίαθλα και Τρίαθλα) δεν πρέπει να τηρούμε τους κανονισμούς και να δίνουμε τις ίδιες ευκαιρίες σε όλους; Το σημερινό μάθημα για εμάς τους «μεγάλους» έρχεται από ένα 10χρονο. Στο Τρίαθλο ΑΛΜΑΤΩΝ, λόγω καιρικών συνθηκών, κάναμε το ύψος μία ημέρα και όσοι απουσίαζαν βαθμολογήθηκαν με ΜΗΔΕΝ βαθμούς. Αντίθετα στο άλμα σε Μήκος δώσαμε και δεύτερη ευκαιρία σε όσους απουσίαζαν την πρώτη ημέρα. (Δύο μέτρα και δύο σταθμά!)
Ο Στίβος ξεχωρίζει γιατί έχει Κανονισμούς, τους οποίους σε κάθε αγώνα πρέπει να τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια (Ακόμη και στο δίπλωμα των ρούχων ακυρώνουμε όσους δεν σταματήσουν με τη λήξη του χρόνου!!!). Δεν μπορούμε να είμαστε άλλοτε ελαστικοί και άλλοτε αυστηροί. Ή τηρούμε τους κανονισμούς ή δεν τους τηρούμε.
Ένα καλό μάθημα πήραμε σήμερα όλοι οι προπονητές που συμμετείχαμε με τον ένα ή άλλο τρόπο στους αγώνες του Τριάθλου Αλμάτων και για το οποίο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Νικόλα Παπαδόπουλο (φώτο), που έδειξε ότι συμμετέχει και αγωνίζεται συνειδητά. Δικαιούται να διεκδικεί το δίκιο του, όπου αδικείται, και ο Στίβος του δίνει όλα τα δικαιώματα. Υπάρχουν οι «Ενστάσεις» (προφορικές ή γραπτές),  τις οποίες διαχειρίζεται η “Ελλανόδικος Επιτροπή” σε μεγάλους αγώνες, αλλά και σε κάθε αγώνα. Η ένσταση λοιπόν του Ν. Παπαδόπουλου, τον δικαιώνει, γιαυτό και η απονομή στο Τρίαθλο ΑΛΜΑΤΩΝ  δεν  θα  γίνει  τη Δευτέρα (μέχρι να αποφασιστεί το πώς θα διορθωθεί η αδικία). [Στο Μήκος δώσαμε και δεύτερη ευκαιρία στους αθλητές που έλειπαν  την πρώτη ημέρα, ενώ στο ύψος μηδενίσαμε όσους έλειπαν την πρώτη ημέρα].
Νικόλα Παπαδόπουλε (αχώνευτε ξανθέ!), σε ευχαριστούμε για την παρέμβασή σου αυτή που αξίζει πολύ περισσότερο από την οποιαδήποτε επίδοση και το οποιοδήποτε μετάλλιο. ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ.
(Και για να μη λες ότι δεν σου έκανα δώρο για την τόσο σωστή παρέμβαση! ….   Μέχρι να τα ξαναπούμε, σου κάνω δώρο … 50 κάμψεις!  Ξέρω ότι θα τις κάνεις αλλά όχι να μας «εκμεταλλευτείς» και να κάνεις παραπάνω! Μόνο 50 είπαμε!).

print

Written by