ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ

Στις 3 Δεκεμβρίου 2012 Καταρτίστηκε σε Σώμα, το νέο Δ.Σ. που προήλθε από τις πρόσφατες εκλογές  στο Σ.Ε.Κ.Σ.Θ.  Το 7μελες Δ.Σ. έχει ως ακολούθως:  Πρόεδρος, Αστεριάδης Π.,  Αντιπρόεδρος Σασαγιάννη Χ.,  Γ. Γραμματέας Λέφας Λ.,  Ταμίας Ταμουρίδης Π., Ειδ. Γραμ.  Αντωνακούδης Α., Έφορος Δ. Σχέσεων Περόντσης Ν., και Έφορος Αγωνοδικών Νικολάου Ρούλα.
Αν λάβουμε υπόψη μας  τις εμπειρίες και τη διάθεση προσφοράς του παραπάνω 7μελούς Δ.Σ., τότε μπορούμε να συμπεράνουμε ότι και πάλι οι Κριτές θα είναι το στήριγμα του Κλασικού Αθλητισμού.
Η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει και πάλι,  αθλητές, προπονητές, παράγοντες και Κριτές, ενωμένους να πασχίζουν για το καλό του αθλητισμού. Προπονητές, παράγοντες, Κριτές και πολλοί άλλοι μπορούν και πρέπει να επιδιώκουν να περάσουν στο πετσί των αθλητών το «ευ αγωνίζεσθαι».
“Ευ αγωνίζεσθαι”  και “fairplay” θα πρέπει να είναι ο πρώτος στόχος των αθλητών. Όλα τα άλλα πρέπει να έρχονται μετά. Οι Κριτές έχοντας επίγνωση της καταλυτικής τους παρουσίας, δηλώνουν απευθυνόμενοι στην αθλητική οικογένεια ότι «θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας». Ευχαριστούμε προκαταβολικά  τους κ.κ. Κριτές για τη στήριξη του οικοδομήματος του Στίβου.  Κριτής σημαίνει προσφορά, αγάπη και εθελοντισμός.  Πώς μπορείς να μην υποκλιθείς μπροστά σε τέτοιο «μεγαλείο»; Κύριοι Σας Ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε υγεία και ευτυχία.   ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

print

Written by