ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η 2Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με ποια λόγια να περιγράψεις έναν αγώνα, στον οποίο τα ρεκόρ ακολουθούν το ένα το άλλο, αν και είναι ακόμη νωρίς; 

Για τους ΠΠ/ΠΚ-Β που μας κατέπληξαν αναφερθήκαμε παρακάτω. Από τους πολλούς που είχαν προκριθεί, ίσως λόγω καιρού, εμφανίστηκαν 8. Όμως … και οι 8 «ήσαν υπέροχοι».

Στην κατηγορία των ΠΠ/Α δεν αγωνίστηκε ο Τριανταφύλλου Γιώργος για προληπτικούς λόγους. Ο Φώτης Δρόσος ήταν ο νικητή στους ΠΠ/Α με 3.45μ., (νέο ατομικό ρεκόρ).  Πολύ κοντά στο ρεκόρ του ήταν και ο Απόστολος Σολομωνίδης που ήταν 2ος με 2.95μ.

Στους Άνδρες νικητής ήταν ο Στυλιανού Νίκανδρος με 4.95μ. ενώ ο Θεοφάνης Μπέλος με 4.85 ήταν 2ος (ρεκόρ κλειστού). 3ος  ήταν ο Αλέξιος –Κωνσταντίνος Καρεκλάς με 4.25μ.  (νέο ατομικό ρεκόρ). Την τετράδα έκλεισε ο καταπληκτικός Ανδρέας Ρίζος  (1965) με επίδοση 3.55μ.  Και ο Ανδρέας ήταν πολύ κοντά στο να πετύχει νέο ατομικό ρεκόρ αλλά, το άφησε για την επόμενη φορά.

Στίς γυναίκες: Η Μιχαήλ Αθηνά επέτυχε 2.90μ.

Στις Κορασίδες: Νικήτρια ήταν η Σολομωνίδου Δήμητρα με 3.20μ. και 2η η Τριανταφύλλου Ναταλία με 2.60μ.

Στις ΠΚ/Α η Στεφανία Κυριακίδου πέτυχε 2.50μ. και πολύ σύντομα θα δείξει τον πραγματικό της εαυτό….

Σε γενικές γραμμές ήταν μια υπέροχη εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν από το Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ οι: Πρόεδρος κ. Θεοφανίδης και οι τρεις Έφοροι του Στίβου κ.κ. Σολομωνίδης, Κούτρας και Καρματζόγλου. Η παρουσία των γονέων αισθητή και το κλίμα των αγώνων υπέροχο. Ευχαριστούμε τους κ.κ. Κριτές  κυρία Τσιφτσόγλου και κύριο Σαββίδη Ιωάννη για την παρουσία τους και για την άψογη ρύθμιση των αγώνων. Τέλος ευχαριστούμε την ιατρό των αγώνων Θεοφανίδου Μαρία για την παρουσία της, που εμπνέει τόση σιγουριά.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

print

Written by