ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 7.12.12

Επιτέλους, να δούμε και απόψεις να διίστανται και να χρειάζεται η προσφυγή στην ψηφοφορία των μελών του Δ.Σ. για να ληφθεί απόφαση. Το χθεσινό Δ.Σ. με τα θέματα τα οποία ασχολήθηκε (Φόρμες, Λαχειοφόρος αγορά, Χριστουγεννιάτικη γιορτή, Ημερολόγιο 2013, αιτήσεις συλλόγων για συνεργασία, Κοπή της Πίτας, βραβεύσεις αθλητών με πολύχρονη προσφορά στο σύλλογο κ.α.) έγινε αιτία να συνειδητοποιήσουμε ότι πλέον το καράβι πλέει σε μεγάλες θάλασσες. Δεν είμαστε η μικρή παρέα που ξεκινήσαμε, η παρέα μας μεγάλωσε και τα θέματα στα οποία πρέπει το Δ.Σ. να δώσει λύση έγιναν «πολλά».

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ:

1) ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ
Οι φόρμες  θα κοστίσουν 20 €.
α)  Όσοι αθλητές μπήκαν στη 16αδα των Πανελληνίων αγώνων και προσέφεραν έστω και 1 βαθμό στο σύλλογο θα πάρουν τις φόρμες  δωρεάν (εφόσον συνεχίζουν να αγωνίζονται για το σύλλογο).
β) Όσοι αθλητές αγωνίστηκαν στα διασυλλογικά πρωταθλήματα και προσέφεραν σε ατομικά αγωνίσματα έστω και 1 βαθμό θα καταβάλουν το ½ του κόστους (10 €).
γ) Στους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ οι φόρμες θα δοθούν δωρεάν.
δ) Θα δοθούν ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ  φόρμες στους κ.κ. ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ, ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ (ΘΕΙΟ), ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.
ε) Φόρμες θα πληρωθούν από μέλη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και θα δοθούν σε «ανθρώπους» του συλλόγου.
στ) Γονείς, φίλοι, νέοι αθλητές καθώς και αθλητές Ακαδημιών πληρώνουν 20 € για κάθε φόρμα.
Οι φόρμες θα μοιραστούν σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί μόλις τις παραλάβουμε (υπολογίζουμε σε τρεις εβδομάδες, δηλαδή …. το Νέο έτος).

2) Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ
Η γιορτή θα γίνει τη Δευτέρα 17.12.12 στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ του Καυτανζογλείου Σταδίου (με εναλλακτική ημερομηνία την Παρασκευή 21.12.12, για την  περίπτωση που δεν θα παραδοθούν έγκαιρα τα ημερολόγια). Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, ανταλλαγή δώρων των παιδιών, δρώμενα από τις Ακαδημίες, μοίρασμα ημερολογίων κ.ά.

3) ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2013.
Σήμερα Σάββατο θα παραδοθεί ένα μέρος από το υλικό (φωτογραφίες) και τη Δευτέρα το δεύτερο και τελευταίο μέρος (κάρτες χορηγών, ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν διαφημιζόμενοι στο ημερολόγιο). Όποιος θέλει να βοηθήσει βάζοντας την επαγγελματική του κάρτα στο ημερολόγιο έχει τελευταία ευκαιρία μέχρι τη Δευτέρα  το βράδυ).

4) ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
Με ιδιαίτερη χαρά το Δ.Σ. έκανε δεκτή την πρόταση συνεργασίας των συλλόγων: «ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ»  ΚΑΙ «ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ» για προπονητική συνεργασία, ανταλλαγή επισκέψεων, αγώνων, εκδρομών κ.ά. Αναφέρθηκαν και δύο άλλοι σύλλογοι, τους οποίους θα ανακοινώσουμε εφόσον επικοινωνήσουμε «αρμοδίως».

5) Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ πιστός στις Αρχές του (οι προπονητές του να προπονούν αθλητές του συλλόγου), απεγκλωβίζει επαγγελματικά τον Κ. Παπαϊακώβου Γεώργιο, ο οποίος επιλέγει να προπονεί αθλητές άλλων συλλόγων με τους οποίους έχει «δεθεί» συναισθηματικά. Άλλο ένα τρανταχτό παράδειγμα του δεσίματος προπονητή-αθλητή, το οποίο είναι πέρα και πάνω από την οποιαδήποτε αμοιβή, για τους «παιδαγωγούς προπονητές» τους «ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ». Ο κ. Παπαϊακώβου κάνει πράξη όλα όσα τόσα χρόνια διδάσκει στο Πανεπιστήμιο στους αυριανούς γυμναστές. Το λειτούργημα του προπονητή-παιδαγωγού είναι πέρα και πάνω από την οποιαδήποτε υλική αμοιβή. Όποιος δεν το κατάλαβε ακόμη είναι βαθειά νυχτωμένος. Από την άλλη, όποιος εκμεταλλεύεται αυτή την παιδαγωγική πλευρά του θέματος και το συναισθηματικό δέσιμο προπονητή-αθλητή, για να κάνει τη δουλειά του με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις  είναι … χαρακτηρίστε τον. Ευχαριστούμε τον κ. Παπαϊακώβου, τον καταλαβαίνουμε ,ΤΙΜΟΥΜΕ  την επιλογή του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Ο κ. Παπαϊακώβου παραμένει στην οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και η θέση του στο σύλλογο τον περιμένει οποτεδήποτε ο ίδιος το θελήσει.

6) ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ
Το Δ.Σ. συζήτησε «επί της αρχής» την πρόταση που έγινε για την «ιδιαίτερη βράβευση» αθλητών, που διαχρονικά στηρίζουν τη λειτουργία του συλλόγου. Στην παρούσα πρόταση κύριος εκπρόσωπος ήταν ο αθλητής Μπέλος Θεοφάνης και στη συνέχεια ο Στυλιανού Νίκανδρος και η Σολομωνίδου Δήμητρα. Ο Μπέλος Θεοφάνης σε 5 από τα τελευταία 6 χρόνια (από το 2007 μέχρι και το 2012) είναι ο καλύτερος αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (σε προσφορά βαθμών σε διασυλλογικά και Πανελλήνιους). Αποφασίστηκε να τιμηθούν ιδιαίτερα, χωρίς όμως να αποφασιστεί το πώς. Οι γνώμες διίστανται και στη βράβευση των αθλητών περιμένουμε την  «ξεχωριστή Τιμή» για τους αθλητές που προσφέρουν  αγωνιστικά και στηρίζουν διαχρονικά το Σύλλογο.

print

Written by