ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΞΕΩΝ ΣΕ ΜΟΝΟΖΥΓΟ – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Άρχισε ο προκριματικός γύρος των έλξεων. Η προκριματική φάση θα συνεχιστεί  μέχρι το Σάββατο 8.12.12. Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται όσοι  προκρίθηκαν για τον τελικό στη σημερινή προπόνηση. Ελάτε να προκριθείτε όσοι μπορείτε να κάνετε το ΟΡΙΟ για την κατηγορία σας.  Ο τελικός θα γίνει τη Δευτέρα 10.12.12 ώρα 20:30 σε δύο φάσεις (Α και Β λαβή). Το ενδιάμεσο διάλειμμα θα είναι περίπου 8-10 λεπτά. Νικητής θα αναδειχτεί όποιος κάνει περισσότερες έλξεις σε άθροισμα Α και Β λαβής. Στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.
ΠΡΟΣΟΧΗ: 1) Ξεκινάμε από εξάρτηση, ακίνητοι και με χέρια πόδια τεντωμένα. 2) Στην έλξη, το σαγόνι πρέπει να περνάει τη μπάρα. 3) Στο κατέβασμα, τεντώνουν τα χέρια (θα έχουμε κάτι να ακουμπούν οι μύτες των παπουτσιών, ένδειξη ότι τέντωσαν τα χέρια).
Στη φωτογραφία ο Δημήτρης Γράβαλος που πέρυσι τα πήγε υπέροχα και στις έλξεις, κόντρα στους επικοντιστές. Φέτος ο Δημήτρης μάλλον δεν θα αγωνιστεί (αν και είναι πανέτοιμος),  αφού αύριο θα διεξαχθούν οι εκλογές των αθλητών του σχεδιασμού για την εκλογή της τριμελούς Επιτροπής αθλητών και είναι υποψήφιος. ….

print

Written by