ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Την έλλειψη σε όργανα προπόνησης του Σταδίου ή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ την καλύπτουν πλέον οι σύλλογοι. Όπου υπάρχει στενότητα οικονομική απλά τα όργανα που χρησιμοποιούν οι αθλητές είναι περιορισμένα. Την έλλειψη σε μικρές ιατρικές μπάλες, σε μικρές σφαίρες και σε βοηθητικά όργανα ρίψεων του συλλόγου μας την κάλυψε ο γνωστός άγνωστός  (επιθυμεί ανωνυμία), το σεβόμαστε. Εκ μέρους όλων των παιδιών και προπονητών του συλλόγου απευθύνουμε, στον ανώνυμο χορηγό μας, ένα Ευχαριστώ, αφού δεν μας επιτρέπει να τον ευχαριστήσουμε δημόσια.

Και μιας και μιλάμε για προσφορές. Οι προσφορές δεν είναι μόνον υλικές. Μπορεί να είναι η φροντίδα των οργάνων, η επιδιόρθωση μια ζημιάς, η βοήθεια στην κατασκευή κάποιων οργάνων κ.α. Ακόμη επεκτείνονται στη μεταφορά των συγκεντρωθέντων τροφίμων π.χ.  στα Γιαννιτσά! στην προετοιμασία και οργάνωση των διαφόρων εκδηλώσεων, Χριστουγέννων, πρωτοχρονιάς, Πίτας κ.α.

Η “ΑΝΙΑΤΗ” ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ κ. ΣΟΦΙΑΣ

Αφού ετοίμασε και πάλι το Χριστουγεννιάτικο δένδρο, το χιονάνθρωπο (επικοντιστή)! και τη μικρή φάτνη, έβαλε πλώρη για άλλα, μεγαλύτερα.
Τελευταία, κάπου στο τέλος του διαδρόμου του επί κοντώ, βλέπαμε κάποιον να κινείται. Άλλοτε να κολλάει, άλλοτε να ράβει, και άλλοτε να ξηλώνει!
Είναι και πάλι η κ. Σοφία «μας» που πολεμάει μέρες τώρα να κατασκευάσει μια μεγάλη φάτνη. Εχθές επιτέλους την τελείωσε και για να είναι σίγουρη ότι θα χωράει κάποια παιδιά (κάτι ετοιμάζει σίγουρα)! ζήτησε από τον Νίκανδρο Στυλιανού να τη δοκιμάσουν, από όπου και η φωτογραφία.
Κυρία Σοφία μας ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Οφείλουμε να το παραδεχτούμε δημόσια, ότι οτιδήποτε καλό ξεκινήσει από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, οποιαδήποτε κίνηση και εκδήλωση, μπρος, στη μέση, και πίσω, βρίσκεστε ΕΣΕΙΣ. Μερικές φορές βοηθάμε και εμείς αλλά χωρίς εσάς ίσως να είμαστε απλά ένας καλός σύλλογος. Τώρα είμαστε ένας ΟΝΕΙΡΙΚΟΣ σύλλογος.
Θέλετε πειβεβαίωση των όσων λέμε; Φανταστείτε π.χ. τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή χωρίς τη δική σας παρουσία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  κυρία Αχώνευτη2.

ΚΑΛΑ-Ν ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-Ν

Εάν προσέξετε στη φωτογραφία που είναι  από τη γιορτή των Χριστουγέννων του 2011, σχηματίζονται οι λέξεις  ΚΑΛΑ-Ν  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-Ν. Τα περυσινά Χριστούγεννα τα λάμπρυνε και η παρουσία των παιδιών μας από την Κύπρο-ν, της Αθηνάς Μιχαήλ και του Νίκανδρου Στυλιανού.  Ο Νίκανδρος ντυμένος Αϊ  Βασίλης και η Αθηνά ξωτικό,  έδωσαν μια ιδιαίτερη ευχάριστη νότα στα δρώμενα της κ. Σοφίας.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τόσο στριμμένα  (ωχ λάθος) τόσο καλά παιδιά σπάνια συναντάς.  Όχι μόνον προσαρμόστηκαν στην οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αλλά η λεπτότητά τους, το χιούμορ τους, οι χαμηλοί τόνοι στη συμπεριφορά τους συνετέλεσαν  στο να γίνεται αισθητή η απουσία τους από κάθε μας εκδήλωση.

Για φέτος,  που λόγω ημερολογίων η γιορτή μας θα γίνει αργά, την Παρασκευή 21-12-12, δεν θα έχουμε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή την παρουσία των φοιτητών μας. Θα το αντέξουμε γιατί ξέρουμε ότι  τόσους μήνες μακριά από τα σπίτια τους είναι φυσικό να θέλουν να φτάσουν «στο σπίτι» μια ώρα αρχύτερα.  

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΚΑΛΑ-Ν  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-Ν  ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ-Ν  ΤΟ ΝΕΟ-Ν ΕΤΟΣ

print

Written by