ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Την Παρασκευή 21.12.12 και ώρα 19:45 στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ του Καυτανζογλείου Σταδίου θα γίνει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου. Στο πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνονται: Χαιρετισμός του Προέδρου, κ. Θεοφανίδη Θεοδόσιου. Διάφορα «δρώμενα» εκ μέρους των παιδιών των Ακαδημιών του συλλόγου. Διάθεση των ημερολογίων 2013 του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και διάθεση λαχνών για τη Λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου. (Τα δώρα της Λαχειοφόρου αγοράς καθημερινά αυξάνονται και θα τα βρείτε ΕΔΩ. )

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ:  Οι μικροί μας αθλητές που προπονούνται με τις κυρίες: Νικολέττα, Σοφία, Έλλη και Μαρία μετά τη γιορτή του συλλόγου θα ξεκουραστούν και θα ακολουθήσουν τις οικογένειές τους  για τις γιορτές. Οι μικροί θα επανέλθουν για προπονήσεις και αγώνες τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013.  Η διακοπή κρίνεται αναγκαία διότι και οι προπονήτριες θα ταξιδέψουν για να κάνουν γιορτές με τις οικογένειές τους.  

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ : Μερικοί προπονητές θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη σε όλη τη διάρκεια των εορτών.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΜΑΤΟς ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ : Όσα παιδιά, από τους μικρούς, προκρίθηκαν για την «ομάδα άλματος επί κοντώ» και θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, να συνεννοηθούν με τον κ. Κατσίκα Φ. για μερικές προπονήσεις (απαιτητικές!)  στο άλμα επί κοντώ.  

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:  Τα παιδιά που προπονούνται με τους προπονητές που δεν αναφέρθηκαν παραπάνω,  να συνεννοηθούν με τους προπονητές τους για το πρόγραμμα προπονήσεων  κατά τη διάρκεια των εορτών.

print

Written by