Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σήμερα, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.12.12 θα γίνει η χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου.
Για τους μικρούς μας φίλους. Ερχόμαστε κανονικά στην ώρα μας και συναντάμε τις προπονήτριές μας κ. Νικολέττα, Σοφία, Μαρία, Έλλη). Όλα τα άλλα θα κυλίσουν ομαλά. 
Οι απονομές των νικητών του  Point  system και των παρουσιών για το Δεκέμβριο, θα γίνουν σήμερα, σε όλους τους νικητές μαζί.
Αθλητές – μικροί και μεγάλοι καθώς και οι προπονητές: Δεν ξεχνάμε να φέρουμε ένα δωράκι το οποίο θα ανταλλάξουμε με τα δωράκια των άλλων παιδιών (με τυχαία κλήρωση). Τα δωράκια κατά προτίμηση unisex γιατί δεν ξέρουμε ποιος θα τύχει το δικό μας δωράκι.
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: έρχονται με κατάσταση των παιδιών τους για να χρεώσουν τα ημερολόγια και τους λαχνούς για τη λαχειοφόρο αγορά. Τα ημερολόγια θα μοιραστούν στους προπονητές οι οποίοι θα συγκεντρώσουν το γκρουπάκι τους, σε κάποια γωνία, και θα μοιράσουν τα ημερολόγια και τους λαχνούς.
Προς τα μέλη του Δ.Σ.  Παράκληση να βρίσκονται το πολύ  7:30 στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ. Πρέπει να ληφθούν μερικές αποφάσεις,  τις οποίες πρέπει να κοινοποιήσουμε στους συγκεντρωθέντες γονείς.
ΟΙ μεγάλοι αθλητές, ό,τι κάνουν μέχρι τις 19:00 μετά ασχολούμαστε όλοι με τη γιορτή (τακτοποίηση αίθουσας, δώρων κ.ά.). Η υπόθεση γιορτή είναι υπόθεση ΟΛΩΝ των προπονητών και όχι ευθύνη μερικών.
Οι μεγάλοι του άλματος επί κοντώ: Σήμερα ερχόμαστε λίγο νωρίτερα 5:30 και ξεκινάμε ζέσταμα, για να προλάβουμε να κάνουμε λίγα άλματα, μέχρι τις 7.00 … το πολύ.
Οι μικροί του άλματος επί κοντώ: (1998-2002) Κουμανδράκης, Θεοδωρίδου, Ευσταθίου, Μπαλίδου, Παπαδόπουλος, Μπουρλόγλου, Κασμερίδης, Μπαΐρας, Μπιτσιλέκη, Λαμπριανίδου, Τριανταφύλλου Α, Δημητριάδου, Χρυσοπούλου, Καραμάνης  (και άλλοι  που θα προτείνουν οι προπονητές-τριες), να ετοιμάζονται για ξεχωριστές προπονήσεις στη διάρκεια των εορτών.

print

Written by