ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ

Πληροφορούμε τους αθλητές,  τους γονείς και  τους φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ότι οι φόρμες που παραγγείλαμε είναι έτοιμες.  Από την Τετάρτη 9-1-12 οι φόρμες θα είναι στη διάθεση των δικαιούχων. Οι φόρμες είναι 141 και θα πάρουν όλοι όσοι δήλωσαν ότι επιθυμούν να φορέσουν τη φόρμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Α.Σ.  ΚΑΙ ΟΧΙ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!

Το Δ.Σ. του συλλόγου θα τηρήσει τα όσα είχε αποφασίσει και ανακοινώσει την Πέμπτη 8-12-12 ως προς το κόστος της φόρμας.  Από λάθος συνεννόηση με τον κατασκευαστή της φόρμας , γράψαμε ότι η φόρμα θα κοστίσει 20 € ενώ το πραγματικό κόστος είναι 24.46 € (20 € η φόρμα και 23 % ΦΠΑ)!  

Οι Φόρμες ΤΕΛΙΚΑ θα χρεωθούν 20 € (όπως είχε αποφασίσει και ανακοινώσει το Δ.Σ.). 
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ…….  

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. της 8ης Δεκεμβρίου 2012

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ (20 € για κάθε φόρμα):  Γονείς, φίλοι του συλλόγου, νέοι αθλητές καθώς και όλοι οι αθλητές των Ακαδημιών).
ΦΟΡΜΕΣ  ΔΩΡΕΑΝ: 1)  Όσοι αθλητές μπήκαν στη 16αδα των Πανελληνίων αγώνων (του έτους 2012) και προσέφεραν έστω και (1) βαθμό στο σύλλογο, θα πάρουν τις ΦΟΡΜΕΣ  ΔΩΡΕΑΝ, (εφόσον συνεχίζουν να αγωνίζονται για το σύλλογο).  Θα δοθούν στην κοπή της Πίτας, στις 21 Ιανουαρίου 2013.
2) Στους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ οι φόρμες θα δοθούν δωρεάν.
3) Όσοι αθλητές αγωνίστηκαν στα Διασυλλογικά πρωταθλήματα και προσέφεραν έστω και (1) βαθμό (σε ατομικά αγωνίσματα), θα καταβάλουν μόνον το ½  του κόστους (10 €).
ΦΟΡΜΕΣ  ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ:  Θα δοθούν ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ  στους κ.κ.:  ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ, Θ.  ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ (ΘΕΙΟ), ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΠΕΤΡΟ και ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.
Μερικές φόρμες θα πληρωθούν από μέλη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και θα δοθούν σε ανθρώπους  του συλλόγου.

print

Written by