ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 10ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

1.  ΦΟΡΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:  Για το θέμα που προέκυψε με την αυθαίρετη τοποθέτηση του διακριτικού του κατασκευαστή στις φόρμες, το Δ.Σ. αποφάσισε να καλυφθεί με το λογότυπο ενός και μόνον χορηγού. Από τους 3 (τρεις) χορηγούς που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον το Δ.Σ., μετά από διαπραγματεύσεις, αναθέτει τη χορηγία στον  κ. Γεωργιτσέλη Γεώργιο. Το λογότυπο του κ. Γεωργιτσέλη [GEORGITSELIS  ALUMINIUM  PRODUCTS –  PVC] θα μπει στο στήθος, στη θέση που υπάρχει το διακριτικό (brandname)  του κατασκευαστή. 

Στο παντελόνι και στη θέση που υπάρχει το (brandname)  του κατασκευαστή θα μπει η ηλεκτρονική διεύθυνση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ [www.asrigas.gr].

Οι φόρμες θα διανεμηθούν με 20 €, όπως ήταν η αρχική τιμή που ανακοίνωσε το Δ.Σ.

Θα σταλεί ευχαριστήριο έγγραφο και πρόσκληση για την Πίτα, στους κ.κ. Αρκουμάνη Παναγιώτη και Παττίχη Κων/νο, οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν το σύλλογο με χορηγία για τις φόρμες, αλλά τελικά η συνεργασία δεν επετεύχθη.

2. ΧΟΡΗΓΟΙ 2012:

Αποφασίστηκε να σταλεί ευχαριστήριος επιστολή και πρόσκληση (για την Πίτα του συλλόγου 21-1-2013) προς τους (2) δύο χορηγούς του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για το 2012, κ.κ. Ε.Ι. ΚΕΡΑΣΙΔΗ και Χ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, με τους οποίους η συνεργασία μέσω της χορηγίας έληξε στις 31-12-12. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ευχαριστεί τους κ.κ. Ε.Ι. ΚΕΡΑΣΙΔΗ και Χ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ευελπιστεί σε νέα συνεργασία στο προσεχές μέλλον, όταν οι συνθήκες θα το επιτρέπουν.

3. ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ»

Να εξοφληθεί άμεσα ο λογαριασμός κανονικά. Να ειδοποιηθούν οι δικαιούχοι.

4. ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΠΙΤΑ 2013:

Η γιορτή θα γίνει στην αίθουσα Διαλέξεων του Καυτανζογλείου σταδίου (1ος όροφος κτιρίου διοίκησης) στις 21-1-13 και ώρα 19:30.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

ΑΘΛΗΤΩΝ:  Θα βραβευτούν, όσοι αθλητές πέτυχαν μέχρι και θέση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών (με Δίπλωμα και Φόρμα).

ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ: Θα βραβευτούν οι μαθητές-αθλητές που κατά το σχολικό έτος 2011-2012 προήχθησαν με γενικό βαθμό  ΑΡΙΣΤΑ (πάνω από 18 ½) [με Δίπλωμα και (ίσως) κάποιο δωράκι σχολικό].

ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ:

Θα βραβευτούν οι (3) τρείς αθλητές με τη μεγαλύτερη προσφορά σε βαθμούς αξιολόγησης στο σύλλογο Μπέλος Θεοφάνης, Στυλιανού Νίκανδρος και Σολομωνίδου Δήμητρα, με Δίπλωμα και «αθλητικό υλικό».  Το «αθλητικό υλικό» θα δοθεί αργότερα, (όταν παραληφθεί η παραγγελία!).

ΕΙΔΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ: Θα βραβευτεί ο μαθητής Χατζηδήμου Μάριος από τα Γιαννιτσά, για την 1η θέση σε Παγκόσμιο διαγωνισμό έκθεσης  με θέμα τον Αθλητισμό, (με δίπλωμα και τη φόρμα του συλλόγου).

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ:

Η κλήρωση θα γίνει την ημέρα της κοπής της Πίτας του συλλόγου. Οι αριθμοί που κερδίζουν θα καταγραφούν και θα δημοσιευτούν και στην ηλεκτρονική σελίδα του συλλόγου. Για τα μεγάλα, σε όγκο, δώρα η παραλαβή-παράδοση θα γίνει με συνεννόηση Συλλόγου -δωρητού – δικαιούχου.

5. ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΓΙΑ Δ.Σ. και Ε.Ε.  2013-2015

Η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα γίνει τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα Διαλέξεων του Καυτανζογλείου Σταδίου. Λεπτομέρειες αργότερα.

print

Written by