ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ

Στην πρώτη παραλαβή (σύμφωνα με το πρόγραμμα που βρίσκεται παρακάτω), παίρνουμε το νούμερο της φόρμας που παραγγείλαμε και το δοκιμάζουμε (στο σπίτι). Αν οι φόρμες είναι μεγάλες ή μικρές θα υπάρξει δυνατότητα αλλαγής (όχι όμως  την ημέρα της πρώτης παραλαβής). Θα πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να πάρουν τη φόρμα που παρήγγειλαν. Αν επιτρέψουμε τις αλλαγές αμέσως και ο καθένας πάρει π.χ. μεγαλύτερη από αυτήν που παρήγγειλε τότε,  όταν θα έρθει αυτός που παρήγγειλε XL θα βρει ότι έμεινε (τον κόβω να φεύγει με κανένα S) και  θα έχει όλα τα δίκια να μας κάνει παράπονα! Αν όμως περάσει η πρώτη εβδομάδα και δεν έρθει να πάρει τη φόρμα του, τότε δεν θα έχει δικαίωμα να παραπονεθεί.
1) ΟΙ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.  Από τη Δευτέρα 28.1.13  θα γίνουν οι αλλαγές, με τους αθλητές να έχουν τον πρώτο λόγο (για να τις φορέσουν στην προπόνηση). Στη συνέχεια αλλάζουν και οι προπονητές και γονείς, αν το νούμερο που παρήγγειλαν δεν τους κάνει. Η πρώτη φάση ΑΛΛΑΓΗΣ θα ολοκληρωθεί με τις «αμοιβαίες αλλαγές». Εάν δοκιμάσετε τη φόρμα και σας είναι μεγάλη ή μικρή κρατήστε την όπως είναι στη σακούλα.  Προσοχή στο πλύσιμο:  Μερικοί έπλυναν τις φόρμες και δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα. Άλλοι μαθαίνουμε ότι είχαν μικροπροβλήματα. Προσοχή!
2) ΦΟΡΜΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ.  Εφόσον με τις αμοιβαίες αλλαγές, δεν τακτοποιηθούν όλοι (το πλέον πιθανό) μην ανησυχείτε!  Για τα «κορμιά»  Θα παραγγείλουμε νέες φόρμες στα μεγέθη που θα μας υποδείξετε, με οδηγό τις πρώτες. Απλά θα φορέσετε τις φόρμες λίγο πιο αργά.  Ε! και;
Με την ευκαιρία, όσοι δεν παρήγγειλαν φόρμες και θέλουν, να μας το δηλώσουν να τους συμπεριλάβουμε στη δεύτερη παραγγελία.
Παρακαλώ, τους κ.  Κοσμά Χατζιόπουλο και κ. Κατερίνα Κόλλια, που βρίσκονται στο εξωτερικό να μου στείλουν με ε-μαιλ τη διεύθυνσή τους.

print

Written by