ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΙΑ;

Πώς να μη χαρείς όταν απάνω που νόμιζες ότι δεν άρπαξες την ευκαιρία, να φωτογραφήσεις τους παλιούς σου αθλητές με τα παιδιά τους, ξαφνικά σκάει με e-mail η φωτογραφία τους. Ό,τι θέλαμε και δεν μπορέσαμε να το πραγματοποιήσουμε, στο χαμό της γιορτής, το αποκτήσαμε από τον «Ορεσίβιο»! Τι καλύτερο δώρο! Ευχαριστώ.
Υπήρχαν πολλοί πρώην αθλητές και αθλήτριές  μας αλλά και φοιτητές μας, που ήρθαν στη γιορτή με τα παιδιά τους. Στη  διπλανή φωτογραφία  φαίνονται η Χρύσα Μακρή με την κουκλάρα της και ο Γιώργος Γεωργιτσέλης με τον παιδαρά του. Παραδίπλα ήταν ο Κώστας Παπαγεωργίου με τα τρία του παιδιά  και … τόσοι άλλοι. Δεν επεκτείνομαι γιατί σίγουρα κάποιους θα ξεχάσω και δε ν το θέλω. Το μόνο που τους λέω είναι ότι χαίρομαι αφάνταστα που η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να είμαστε και πάλι κοντά. Λέτε να προλάβουμε και άλλη γενιά; Το βλέπω κομματάκι δύσκολο αλλά όχι και αδύνατο. Στο κάτω κάτω νέα παιδιά είμαστε ακόμη.  Δε θέλω ουου! 
Αλλά και εμείς να μην προλάβουμε ελπίζω και εύχομαι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ να προσφέρει αγωγή και δικαίωμα στα όνειρα σε πολλά παιδιά και για πολλά χρόνια ακόμη.  Είθε!

print

Written by