ΠΑΠΑΧΑΡΙΣΗΣ Χ. ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ – ΕΝΑΣ ….. ΑΛΛΑ ΛΕΟΝΤΑΣ

Μπορεί να σας έχουμε πήξει με τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το επί κοντώ. Είναι γιατί είμαστε προπονητές στο επί κοντώ, και έχουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να καταγράφουμε τους «φλώρους» του αγωνίσματος. Όμως ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν είναι μόνον επί κοντώ. Τα παιδιά μας διακρίνονται και σε άλλα αγωνίσματα, τα οποία ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ δεν τα προβάλουμε όπως θα έπρεπε. Σήμερα π.χ. στον ανώμαλο δρόμο που έγινε στα Λουτρά του Λαγκαδά, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ συμμετείχε, τελικά με μόνο έναν αθλητή, τον Χρήστο Παπαχαρίση. Ο Χρήστος συνοδευόμενος από τον προπονητή του κ. Νίκο Σπανό αγωνίστηκε στα 4000μ της κατηγορίας (Παίδων). Τρέχοντας σωστά και μυαλωμένα κέρδισε την κούρσα με σημαντική διαφορά από το 2ο. (Αλήθεια που το βρήκε το μυαλό, μόνο 19,4 βγάζει στο γενικό της Α΄ Λυκείου); Στο βίντεο τερματισμός του Χρήστου Παπαχαρίση.

Οι φωτογραφίες από τον ανώμαλο δρόμο στο Λαγκαδά. Ο Χρήστος με τον προπονητή του κ. Ν. Σπανό. Στη διπλανή φώτο με τους κ.κ. Μουρατίδη Νίκο και Τσίντσιλη Γιώργο, που χρόνια τώρα ο καθένας από «το μετερίζι» του, προσφέρουν με αστείρευτη αγάπη στον Κλασικό αθλητισμό. Ο συνάδελφος Σταμπασίδης Θεόπιστος με τις νικήτριες της κατηγορίας Κορασίδων 1η Βεκιάρη Όλγα και 2η Παπαδοπούλου Βασιλική του Φιλαθλ. Άργους Ορεστικού, όπου με αντίξοες συνθήκες όχι μόνο συνεχίζουν τον αθλητισμό αλλά διακρίνονται και στους δρόμους αντοχής. Και μόνη της η συμμετοχή είναι … νίκη. Νίκη στην ανασφάλεια μας, νίκη στις αμφιβολίες της έντασης του αγώνα, νίκη στις φοβίες του άγνωστου. Συμμετέχω σημαίνει αυτόματα και ΝΙΚΩ (όπως μας είπε στην έκθεσή του που κέρδισε σε παγκόσμιο διαγωνισμό, ο Μάριος Χατζηδήμου) το αν θα κερδίσω και τον αγώνα είναι μόνο μία νίκη, από τις τόσες ΝΙΚΕΣ που μπορεί να πετύχει κάποιος συμμετέχοντας και μόνο σε έναν αγώνα. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που προσπαθούν και συμμετέχουν σε αγώνες ανεξάρτητα από τη θέση που τερματίζουν.

Για μια ακόμη φορά θα πρέπει να επαινέσουμε το ενδιαφέρον που δείχνει για τις παντός είδους αθλητικές εκδηλώσεις ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννη Α. Αναστασιάδης.  Δημαρχία από τη μια, και Γ.Σ. Λαγκαδά και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης από την άλλη,  συνεργάζονται περίφημα αφού ο Γ.Σ. Λαγκαδά και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης έχουν τον ίδιο πρόεδρο, τον  κ. Τομπούλη Αναστάσιο. Κύριε πρόεδρε της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ παρακαλώ να μεταβιβάσετε στους συνεργάτες σας (ΔΗΜΟΣ, Γ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑΣ και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ.)τα συγχαρητήρια μας.
print

Written by