ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Το πρόγραμμα των αγώνων βρίσκεται παρακάτω.
Επειδή αγωνιζόμαστε νωρίς δεν τρώμε πολύ αργά. “Τσιμπάμε” τουλάχιστον δύο ώρες νωρίτερα κάτι που να μας κρατάει και τρώμε μετά τον αγώνα καμιά … δεκαριά σουβλάκια!
Πριν φύγουμε για το Στάδιο επισκεπτόμαστε πάντα την τουαλέτα για κανένα «υπεραστικό τηλέφωνο»!
Προσερχόμαστε για τον αγώνα τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα οι μικροί 45 λεπτά οι μεγαλύτεροι. Με μπουφάν (όταν κάνει κρύο), φόρμες, αθλητικό μπλουζάκι και σορτσάκι αν έχουμε. Στην τσαντούλα μας έχουμε ένα μικρό μπουκαλάκι νερό και ίσως μια πικρή πετσετούλα ή και ένα δεύτερο μπλουζάκι, για όσους ιδρώνουν πολύ.
Υποχρεωτικά το κάθε παιδί κάνει δύο καινούριους φίλους (όχι από το δικό του γκρουπ). Θα ξέρει επίθετο, όνομα, τάξη και σχολείο που πηγαίνει. Θα το ελέγξω στο τέλος των αγώνων.
Στον αγώνα, θα πρέπει το κάθε παιδί να δείξει τι έμαθε στην προπόνηση. Θα ακούει τις συμβουλές του προπονητή του από έξω αλλά στον αγώνα θα είναι όλα τα παιδιά μόνα τους. Αυτή είναι η ομορφιά του Στίβου, ο καθένας αγωνίζεται με τις δικές του δυνάμεις και για ό,τι πετύχει είναι ο ίδιος άξιος ή υπεύθυνος.
Δεν ξεχνάμε να συγχαίρουμε όσους μας κέρδισαν. Βάζουμε στόχο την επόμενη φορά να πάμε καλύτερα, να βελτιώσουμε την επίδοσή μας και κάποια στιγμή να είμαστε εμείς οι νικητές.
Ο νικητής, δεν είναι ψηλομύτης, ακατάδεχτος, υπερόπτης και αλαζόνας. Πάντα έχουμε ένα καλό λόγο για τον συναθλητή μας και αρπάζουμε τις ευκαιρίες να βοηθήσουμε όπου χρειαστεί (να κερδίσουμε το αυτοκολλητάκι μας).
Καλή επιτυχία

print

Written by