ΦΟΡΜΕΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ & ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Ας είναι καλά ο κ. Σαμουήλ Ντούγκου (ιατροδικαστής, πατέρας της αθλήτριάς μας Βεατρίκη-Καλυψώ), που πρότεινε να κάνουμε φόρμες και για όσους γονείς και φίλους θα ήθελαν να φορέσουν τη φόρμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Παραγγείλαμε τελικά 141 φόρμες, τις οποίες δώσαμε σε όλους όσους είναι κοντά στο σύλλογο και ενδιαφέρθηκαν να έρθουν να τις πάρουν. Κρατήσαμε μόνο τις φόρμες για όσους είχαν παραγγείλει από τα μέλη του Δ.Σ. τις οποίες θα δώσουμε στο Δ.Σ. του Φεβρουαρίου, (που θα γίνει την Πέμπτη 7-2-13.  Θα υπάρξει ξεχωριστή ανακοίνωση για το Δ.Σ.).
Για τα μέλη του Δ.Σ. κάναμε μιαν εξαίρεση, μη χάσουμε και τη δουλειά μας, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της απόλυσης!

Η ιστορία με τις φόρμες όμως θα τελειώσει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.
Μέχρι τότε, θα δεχόμαστε τις οποιεσδήποτε αιτήσεις για παραγγελία νέας φόρμας στο μέγεθος που θα μας υποδείξετε, με οδηγό τα νούμερα που δοκιμάσατε. Ακόμη μπορείτε να μας ζητήσετε  μόνο μπουφάν ή μόνο παντελόνι. Αν π.χ το μπουφάν Νο  14 είναι καλό αλλά το παντελόνι είναι μεγάλο μπορείτε να παραγγείλετε μόνον παντελόνι μικρότερο.

ΠΡΟΣΟΧΗ Αυτή τη φορά δεν θα αναλάβουμε καμία υποχρέωση διαμεσολαβητή για νέες αλλαγές. Θα σας δώσουμε τα στοιχεία του κατασκευαστή (είναι στον Εύοσμο) και αν υπάρχουν ξανά παράπονα  … θα απευθύνεστε στους ιδίους. Με αυτή τη συμφωνία, παρακαλούμε όσους θέλουν είτε φόρμα ολόκληρη π.χ.  XL (που δεν είχαμε για αλλαγές) ή μόνο μπουφάν ή μόνο παντελόνι,  μεγαλύτερο ή μικρότερο, να έρθουν και να δηλώσουν τι ακριβώς θέλουν.
Θα δεχόμαστε τις νέες παραγγελίες μέχρι και την Παρασκευή 15  Φεβρουαρίου. Από Δευτέρα 18-2-13 θα δώσουμε την καινούρια παραγγελία και τελειώνουμε με τις φόρμες.

Όσοι θέλουν εσωτερικές αλλαγές ας το ψάξουν, πιθανά να μπορέσουμε να τους βολέψουμε με όσες ήδη έχουμε. 
Επίσης σε δυο τρεις ημέρες θα ανακοινώσουμε τα νούμερα τα οποία δεν ήρθαν να παραλάβουν τα άτομα για τους οποίους τα παραγγείλαμε και όσοι θέλουν το συγκεκριμένο νούμερο θα μπορούν να έρθουν και να το πάρουν.

Ξανά φόρμες θα παραγγείλουμε του χρόνου (κάπου στον Νοέμβριο), γεροί να είμαστε.

print

Written by