ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΣ ΡΗΓΑΣ- ΜΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

όπως πάντα οι συναντήσεις του  Δ.Σ.  είναι στιγμές χαλάρωσης και σύσφιξης των σχέσεων των ανθρώπων που διοικούν το σύλλογο. Στη χθεσινή συγκέντρωση η παρέα των 12 πέρασε υπέροχα. Ήπιαμε και ένα ποτηράκι στην υγειά των απόντων που για διάφορους λόγους «μας στέρησαν» την ευχάριστη παρουσία τους.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ:

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 2013.  Ο κ. Γεωργιτσέλης Γεώργιος,  Προϊόντα αλουμινίου, είναι ο επίσημος χορηγός του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για το 3013. Η φίρμα του κ. Γεωργιτσέλη θα «προβάλλεται»  σε κάθε εκδήλωση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Θα γίνει ηλεκτρονική σύνδεση μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με τη σελίδα του κ. Γεωργιτσέλη κ.ά.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Ορίστηκαν εκπρόσωποι του συλλόγου για τη Τ.Γ.Σ. του ΣΕΓΑΣ που θα γίνει στην Αθήνα, στις  8/9 Μαρτίου 2013, οι κ.κ.:  Θεοφανίδης Θεοδόσιος,  Τακτικός εκπρόσωπος και ο κ. Τριανταφύλλου Ευάγγελος  Αναπληρωματικός εκπρόσωπος.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013.  Η θητεία του παρόντος Δ.Σ. λήγει στις 14-03-2013.  Ημέρα εκλογών ορίστηκε η 11.3.2013.  Σύμφωνα με το Καταστατικό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, άρθρο 15, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Θεοφανίδης Θεοδόσιος 15 ημέρες πριν από την ορισθείσα ημερομηνία της Γ.Σ. (11-3-13) θα  συγκαλέσει σε Τ.Γ.Σ. τα Ενεργά μέλη του Συλλόγου. [Μπορείτε να γίνεται Ενεργό μέλος με αίτηση στο σύλλογο. Ζητήστε αιτήσεις από τους προπονητές ή κατεβάστε την από εδώ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ].  Τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από τη λήξη της θητείας του το Δ.Σ. (14-03-2013) θα απευθύνει Δημόσια πρόσκληση προς τα μέλη του με θέμα την εκλογή του Δ.Σ. και Ε.Ε.  Σύμφωνα με το καταστατικό υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και την Ε.Ε. πρέπει να κατατίθενται μέχρι και την ημέρα της Γ.Σ. (12:00 για να προλάβουν να τυπωθούν τα ψηφοδέλτια).

ΦΟΡΜΕΣ: Νέα συμπληρωματική παραγγελία θα γίνει στις 18.3.13. Όσοι ενδιαφέρεστε να επικοινωνήσετε με τους προπονητές (βλέπετε σχετική ανακοίνωση ΕΔΩ). 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2013. Τα ημερολόγια θα διατίθενται μέχρι και την ημέρα των εκλογών. Μετά θα αποφασίσει το Δ.Σ. για τη διάθεση όσων μείνουν.

ΛΑΧΝΟΙ: Ελάτε να πάρετε τα δώρα σας. Τα δώρα θα μοιράζονται για δύο μήνες από την κλήρωση, μετά θα πάψουμε να ασχολούμαστε με αυτά.

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου και για την ομολογουμένως αποδοτική προσπάθεια των προπονητών, το Δ.Σ. αποφάσισε να «βγάλει έξω» τους προπονητές την επόμενη εβδομάδα (θα τους κεράσει ένα κρασί στην ταβέρνα-ψητοπωλείο «Το Χωριό» του κ. Παπανικολάου Χ., ο οποίος στηρίζει το σύλλογο,  Γρ. Λαμπράκη 85). Προσωπικά αρχίζω από τώρα … δίαιτα!  Στην έξοδο το Δ.Σ. θα το εκπροσωπήσει ο πρόεδρος κ. Θεοφανίδης Θεοδόσιος με πιθανή συμμετοχή και άλλων μελών του Δ.Σ.
Οι προπονητές ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ το Δ.Σ. για την αναγνώριση των φιλότιμων προσπαθειών τους.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ. Το Δ.Σ. συναινεί στην ενθάρρυνση των αθλητών για συμμετοχή σε αγώνες ακόμη και εκτός έδρας όπου πρέπει και υπάρχει θετική εισήγηση των προπονητών. Σε περίπτωση κωλύματος συνοδείας των αθλητών, από τους προπονητές, το θέμα θα ρυθμίζεται από το Δ.Σ. Τα έξοδα των μετακινήσεων θα βαρύνουν το σύλλογο και όχι τους προπονητές.

print

Written by