ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού στίβου που έγινε στο Σ.Ε.Φ. από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ αγωνίστηκαν 4 αθλητές και 1 αθλήτρια. Η παρουσία τόσο των αθλητών όσο και της «οικογένειας» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Αγωνιστικά οι αθλητές μας τα πήγαν περίφημα.  
Η Δήμητρα Σολομωνίδου ήταν 13 στον τελικό του επί κοντώ με 3.20. Με δεδομένο ότι για φέτος η προσοχή της είναι στραμμένη στα μαθήματά της λόγω Γ΄ Λυκείου (και καλά κάνει) η παρουσία της είναι ικανοποιητική.
Ο Αλέξης Καρεκλάς αγωνίστηκε στον προκριματικό του επί κοντώ  και με 4.20 ήταν στην 14η θέση. Ο Αλέξης δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Δύσκολα θα τον βρίσκουμε εκτός τελικού στη συνέχεια.
Ο Μανώλης Κνήτης αφού πέρασε εύκολα από τον προκριματικό του Μήκους, στον τελικό είχε μόνο δύο έγκυρα άλματα με καλύτερο το 6.89 που τον κατέταξε στην 7η θέση. Μπορεί να κάνει άλματα μεγαλύτερα από το 7.01 που έκανε πρόσφατα.
Ο Θεοφάνης Μπέλος και ο Νίκανδρος Στυλιανού πέρασαν από τον προκριματικό του επί κοντώ με 4.60. Το απόγευμα στον τελικό ο μεν Θεοφάνης δεν κατάφερε να περάσει το αρχικό ύψος 4.80 και δεν κατετάγη,  ενώ ο Νίκανδρος Στυλιανού πέρασε με την πρώτη τα 5.15 και 5.30 και στη συνέχεια δοκίμασε να καταρρίψει εκ νέου το δικό του ρεκόρ Κύπρου που είναι 5.38, αλλά δεν κατάφερε να περάσει το 5.40. Με το 5.30 ήταν 4ος (πίσω από τον Φιλιππίδη Κ. 5.60 και τους Πατσουκάκη Δ. και Λάσκαρη Π. που πέρασαν το 5.45).

Την αποστολή ενίσχυσαν με την παρουσία τους οι : Γκοτζαμάνη Σοφία (με τις καταπληκτικές σε διάθεση φίλες της), Μητράκου Έλλη, Μιχαήλ Αθηνά, Γιαννακάκη Ρωξάνη, Ελένη Κατσίκα, Παπαϊακώβου Ελευθερία και οι προπονητές Παπαϊακώβου Γεώργιος και Κατσίκας Φώτιος.

Μέχρι και ο Σπόνσορας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για το 2013 κ. Γιώργος Γεωργιτσέλης με τη σύζυγο κ. Βερόνικα καθώς και η οικογένεια του κ. Κώστα Ρόκκα ήταν στο στάδιο για να ενισχύσουν τόσο τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ όσο και τον Δημήτρη Πατσουκάκη (αθλητή που ξεκίνησε την αθλητική του σταδιοδρομία στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ από το 1999 μέχρι και το 2008) και που τα πήγε πολύ καλά στο επί κοντώ αφού ήταν 2ος με 5.45. Ο Γιώργος Γεωργιτσέλης και ο Δημήτρης Πατσουκάκης πέρασαν τα εφηβικά τους χρόνια στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ,  συνδέθηκαν με φιλία, η οποία κατέληξε σε κουμπαριά και το μόνο που κάνουμε εμείς στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι να τους βλέπουμε και να χαιρόμαστε!

Μερικές αντιπροσωπευτικές Φώτος της αποστολής και των φίλων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Σ.Ε.Φ.

print

Written by