5.40 – ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ «ΚΟΝΤΩ» ΑΠΟ ΤΟΝ Ν. ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Επίδοση 5.40, που αποτελεί  νέο ρεκόρ Κλειστού στίβου  στο άλμα επί κοντώ ανδρών της Κύπρου, επέτυχε ο Νίκανδρος Στυλιανού στην ημερίδα κλειστού στίβου που διοργάνωσε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Με την επίδοση αυτή δικαίωσε τους υπευθύνους της ΚΟΕΑΣ που τον συμπεριέλαβαν από προχθές στην ομάδα για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού του Γκέτεμποργκ.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Για μια ακόμη φορά ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές του, όλων των κατηγοριών, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε επίσημους αγώνες. Ένδεκα (11) αθλητές του άλματος επί κοντώ (7 άνδρες και  4 Γυναίκες) και 12 μελλοντικοί επικοντιστές (2)  ΠΠ-ΠΚ/Β , και (10) ΜΙΝΙ και Σούπερ Μίνι  αγωνίστηκαν από τις 15:00 μέχρι τις 20:00 στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ..

Από τους άνδρες, εκτός από τον Νίκανδρο Στυλιανού που έκανε νέο ρεκόρ Κύπρου με 5.40, πολύ καλά τα πήγαν και οι δύο βετεράνοι αθλητές μας κ.κ. Ρίζος Α. και Παπαγεωργίου Κ. που πέρασαν και οι δύο το 3.60. Μπορεί οι Μπέλος και Καρεκλάς να μην πέρασαν το αρχικό ύψος (4.80 και 4.30 αντίστοιχα) όμως οι προσπάθειές τους ήταν  … πολύ καλές.  Και οι άκυρες είναι στο παιχνίδι … κύριοι.

Οι μικροί της παρέας Δρόσος και Σολομωνίδης ήταν πολύ καλοί. Ο μεν Φώτης Δρόσος σήμερα έδειξε τον καλό του εαυτό (επιτέλους) και τα κοντάρια που μέχρι χθες σκεφτόταν να τα «βάλει» τα έκανε να φαίνονται «καλαμάκια». Τώρα θέλει προσαρμογή στα νέα κοντάρια, συνονόματε.  Ο δε Απόστολος Σολομωνίδης έστειλε ένα μήνυμα στην αδελφή του Δήμητρα ότι πολύ σύντομα το ρεκόρ της οικογένειας θα περάσει σε αντρικά χέρια. Μπορεί να δημιουργούμε κλίμα αντιπαλότητας και συναγωνισμού στα αδέλφια, αλλά η Δήμητρα σήμερα περισσότερο χάρηκε το 3.30 του Απόστολου πάρα το δικό της 3.20! Μπράβο Δήμητρα.  Τυχερέ Απόστολε, τι αδελφή έχεις!

Στις γυναίκες είμαστε ικανοποιημένοι από τις μεγάλες,  Σολομωνίδου και Μιχαήλ, για διαφορετικό λόγο για την κάθε μία.   Από τις μικρές, Θεοδωρίδου και Κυριακίδου είμαστε επίσης  ικανοποιημένοι. Το 2.80 που πέτυχε η (Κλεοπάτρα!) Θεοδωρίδου Μαρκέλλα- Θεοπούλα είναι ατομική της επίδοση και είναι το τρίτο ρεκόρ σε τρεις αγώνες. Από το Μάρτιο,  οι δύο Θεοδωρίδου (1999) και Κυριακίδου(1998)  με την προσθήκη στην παρέα της Ευσταθίου Κατερίνας (1999) θα αποτελέσουν ένα τρίο που πολύ σύντομα θα πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα της κατηγορίας των. Όμως … θέλει δουλειά.

Από τους μελλοντικούς επικοντιστές που αγωνίστηκαν ξεχώρισε ο Νίκος Παπαδόπουλος με 2.31 (πέρασε και το 2.40 με 4η προσπάθεια). Πολύ καλά τα πήγαν  οι:  Μουρουδέλη Αλ., Μπιτζιλέκη Θ., Μπαΐρας Γ., Λαμπριανίδου Ερμ., καθώς και οι μικρότεροι Τριανταφύλλου Αθ., και Παπαγεωργίου Γ.  Σε καλό δρόμο βρίσκονται και τα υπόλοιπα παιδιά. Εκτός από το επί κοντώ οι μικροί μας αθλητές είχαν την ευκαιρία να χρονομετρηθούν και σε ένα δρόμο των 100 μ. Η επίδοση του καθενός φαίνεται στην τελευταία στήλη των αποτελεσμάτων.

Μπράβο σε όλους, μπράβο στους γονείς των παιδιών  που όχι μόνο δεν διαμαρτύρονται που τους κουβαλάμε κάθε Σάββατο στο Καυτανζόγλειο αλλά το χαίρονται κιόλας, βοηθούν και συμπαραστέκονται!
Είναι τόσο ωραίο το κλίμα τις ημέρες των αγώνων:  Μικροί και μεγάλοι να αγωνίζονται. Μπαμπάδες και μαμάδες να βοηθούν και να ενθαρρύνουν. Τα γκοφρετάκια, να  πηγαίνουν σύννεφο (ο κ. Τρέμος Γ. τα έχει τσακίσει!).  Το προχθεσινό μπάρμπεκιου και τα σημερινά καταπληκτικά γλυκά της κ. Κυριακής Παπακωνσταντίνου-Παπαδοπούλου, που κέρασε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα, έρχονται να προσθέσουν στις ημερίδες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μια νότα γιορτινή μια πινελιά ξεχωριστού χρώματος. Τόσο μας αρέσει η κοπιαστική αυτή διαδικασία, που … λέμε να το καθιερώσουμε για κάθε Σάββατο! (Καλά μη φωνάζετε γονείς … πλάκα κάνω!)

Γονείς, σύντομα (σε τρία τέρμινα) θα έχει και αγώνα επί κοντώ με το (σπαστό κοντάρι) για μπαμπάδες και μαμάδες. Κύριε Σαμουήλ Ντούγκου τώρα που έστρωσαν οι κοιλιακοί να ετοιμάζεστε!

print

Written by