ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΑΝΑΡΠΑΣΤΕΣ

Πληροφορούμε τους γονείς και τα παιδιά που περιμένουν να πάρουν τη φόρμα τους, ότι ο καιρός πλησιάζει.

Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τα υπόλοιπα από τις φόρμες που ζητήσαμε σε δεύτερη παραγγελία. Παραγγείλαμε μόνο παντελόνια και μόνο ζακέτες για να διορθώσουμε τη διαφορά που υπήρχε σε ζακέτα με παντελόνι. Παραγγείλαμε και δύο τρεις φόρμες παραπάνω στα μεγάλα νούμερα, μήπως και θελήσει κανένας να πάρει τη φόρμα έστω και καθυστερημένα. Όταν θα έρθουν οι φόρμες (την άλλη εβδομάδα – θα σας ενημερώσουμε και πάλι) θα δώσουμε τις φόρμες με την παρακάτω σειρά:   

πρώτα, σε όσους τις έχουν ήδη πληρώσει. 
Μετά σε όσους έχουν ζητήσει συγκεκριμένο νούμερο γιατί το νούμερο που είχαν δηλώσει στην αρχή δεν τους έκανε.
Η τιμή της φόρμας για όσους είχαν παραγγείλει με την πρώτη φουρνιά παραμένει στα 20 €.

Στη συνέχεια θα δώσουμε -σε όποιους προλάβουν- τις υπόλοιπες, (με την κανονική τιμή κόστους δηλαδή 25 €). Είναι το ΦΠΑ που στις πρώτες φόρμες το επιβαρύνθηκε ο Σύλλογος! 
Θα ανακοινώσουμε τα νούμερα που διαθέτουμε, αφού τακτοποιήσουμε πρώτα όλες μας τις εκκρεμότητες.

Τα νούμερα που παραγγείλαμε τώρα είναι:   Νο 8 = 1, Νο 12 = 11 παντελόνια, Νο 16= 11 Ζακέτες, L= 6, XL = 5. Σύνολο 23 φόρμες.  Υπάρχουν και μερικά νούμερα τα οποία έμειναν από την πρώτη παραγγελία, οπότε όποιος ενδιαφερθεί έγκαιρα θα βρει στο νούμερό του.  (Να το κέρδος όποιων επισκέπτονται τακτικά τη σελίδα μας). 

Με την ευκαιρία η σελίδα μας θα κάνει μια «κοιλιά στην ενημέρωση», λόγω ταξιδιού στο Γκέτεμποργκ για το Πανευρωπαϊκό κλειστού στίβου). Εφόσον καταφέρω να ενημερώνω τη σελίδα από το Ξενοδοχείο, θα έχετε και άμεση ενημέρωση από τους αγώνες. Ίδωμεν. Να περνάτε καλά.

print

Written by