Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013-2015

Με τη γνωστή οικογενειακή ατμόσφαιρα και με την παρουσία 23 Ενεργών Μελών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (ψήφισαν οι 21), έγινε η (εκλογο-απολογιστική) Τ.Γ.Σ. του συλλόγου στην αίθουσα διαλέξεων του Καυτανζογλείου. Στη Γ.Σ. παραβρέθηκαν οι:  ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗ Γ.Σ.     Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Με την εκλογή προεδρείου της Γ.Σ. (Παπαϊακώβου Γ., και Κατσίκας Φ.) έγινε η έκθεση πεπραγμένων καθώς και ο οικονομικός απολογισμός  από τον πρόεδρο της αποχωρούσης διοίκησης κ. Θεοφανίδη Θ., ακούστηκε η έκθεση της Ε.Ε. από την κ. Κουρτίδου Αλίκη και κλήθηκε η Γ.Σ. να εγκρίνει τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης. Εγκρίθηκαν παμψηφεί «τα πεπραγμένα» της διοίκησης 2011-2013). Ακολούθησε η παρουσίαση του προϋπολογισμού 2013  ο οποίος επίσης εγκρίθηκε παμψηφεί.

Έγινε  η αποδοχή των νέων Ενεργών Μελών και αναβλήθηκε για τις 31-12-13 η διαγραφή των μελών που αμελούν για πάνω δύο χρόνια τις υποχρεώσεις τους προς το σύλλογο.  

Η πρόταση να συμπεριληφθούν στη Λίστα των ΕΠΙΤΙΜΩΝ ΜΕΛΩΝ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (τιμητική θέση) οι κ.κ. Γάκης Δημήτριος και Κατσάλης Τιμόθεος, για την προσφορά τους στο σύλλογο, πέρασε παμψηφεί.

Η Εφορευτική επιτροπή (Παπαϊακώβου, Σπανός) ανέλαβε τη διεξαγωγή των εκλογών. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 13.3.13.

Στη συνέχεια  οι πλειονοψηφήσαντες υποψήφιοι κ.κ. Καρματζόγλου Στ. , Κούτρας Ι., και Σολομωνίδης Β. κάλεσαν τους νεοεκλεγέντες να παραμείνουν ώστε να «καταρτιστούν σε σώμα».  Με προτάσεις των μελών και έγκριση του σώματος ακολουθήθηκε η διαδικασία για κάθε θέση του Δ.Σ. Με το τέλος της διαδικασίας είχαμε την παρακάτω  Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

Στη φωτογραφία το νέο Δ.Σ. 2013-2015 (από αριστερά):  Σολομωνίδης Β., Τριανταφύλλου Ε., Μουρουδέλης Σ., Παπαδόπουλος Α., Κούτρας Ι., Μανιού Αικ., Θεοφανίδης Θ., Καρματζόγλου Σ., Ίλτσος Κ., με τον κ. Κατσάλη Τιμόθεο (Επίτιμο Μέλος) να αποτελεί συνδετικό κρίκο και προστάτη του Δ.Σ.
Ευχόμαστε
στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, υγεία και καλή επιτυχία στην εθελοντική του προσφορά στην αθλούμενη Νεολαία και τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

print

Written by