ΤΑ (47) ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Τη Δευτέρα 11-03-13 έγιναν οι εκλογές μεταξύ των Ενεργών Μελών του  ΑΣ ΡΗΓΑΣ για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου για την περίοδο 2013-2015. Το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου, το έχουν μόνον τα μέλη που με αίτησή τους προς το Δ.Σ. γίνονται «ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ» του  συλλόγου.

Ενεργό Μέλος σημαίνει, είμαι κοντά στο σύλλογο, που δεν είναι απρόσωπος, έχει ανθρώπους που τον υπηρετούν και που φροντίζουν για τη λειτουργία του.

Η παρουσία του συλλόγου ως μια ζεστή αγκαλιά για το παιδί σας και το παιδί του φίλου σας, είναι αποτέλεσμα της ενεργού συμμετοχής των γονέων και των φίλων που νοιάζονται για το σύλλογο.

Νοιάζομαι σημαίνει, ρωτάω, μαθαίνω, ανταλλάσσω απόψεις και όπου μπορώ βοηθάω.  Όλα αυτά τα στοιχεία εμπεριέχονται στον όρο «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν αυτή τη ζεστή αγκαλιά που ανοίγει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ για να υποδεχτεί  τα παιδιά «μας».

Γονείς, σας θέλουμε κοντά μας, θέλουμε τη βοήθειά σας τουλάχιστον όσον αφορά στο καλό του παιδιού σας. Δεν υποστηρίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα. Εσείς γνωρίζετε το παιδί σας πολύ καλύτερα, ελάτε όμως να συζητήσουμε και να μας υποδείξετε ίσως και τα πιθανά μας λάθη. Δεν χρειάζεται να μας τονίσετε τα καλά σημεία, τα λάθη μας θέλουμε να μας υποδείξετε, για να γίνουμε καλύτεροι. Μην ξεχνάτε ότι στα χέρια μας βρίσκονται για αρκετές ώρες τα παιδιά σας και σε ένα μεγάλο βαθμό η συμπεριφορά τους αλλά και ο χαρακτήρας τους καθορίζεται από τα όσα εμείς (οι άνθρωποι του συλλόγου) λέμε ή κάνουμε στις ώρες της προπόνησης.

Αφορμή γιαυτό το μικρό σχόλιο ήταν:

Στην ερώτηση «Γιατί δεν φέρνει ο μπαμπάς τον (Κωστάκη) στην προπόνηση»;

Απάντηση: «Τον μάλωσε κάποια μέρα ο (Χ) και δεν θέλει να έρθει».

Η δική μου ερώτηση στον μπαμπά: Και εσύ κ. μπαμπά τι έκανες; Γιατί δεν ήρθες να το συζητήσουμε, να βρούμε τι φταίει και ίσως να πείσουμε το μικρό ανταρτάκο ότι και το μάλωμα είναι τρόπος για να μάθει ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι λάθος.

Να! τι εννοούμε να γίνει ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ, τουλάχιστον να νοιάζεται για το τι ακούει και τι μαθαίνει το παιδί του και όταν ο ίδιος κρίνει να το συζητάει με τους υπευθύνους. Τότε σίγουρα είναι ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ με όλη τη σημασία των λέξεων.

ΤΑ (47) ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

print

Written by