ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΕ … ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ

Από πατέντες και κατασκευές ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ φημίζεται.

Η φαντασία των ανθρώπων του οργιάζει, η διάθεσή τους  για δουλειά περισσεύει, και τα χέρια τους βγάζουν φωτιές. Τι άλλο θα δούμε από τους ανθρώπους (προπονητές και αθλητές) του συλλόγου;

Είδαμε χιονάνθρωπο επικοντιστή! Είδαμε φάτνη κατασκευασμένη με χαρτόνια που δεν ξεχώριζες αν ήταν πραγματική ή ψεύτικη! Είδαμε τούρτες με τους αθλητές του συλλόγου «φορμαρισμένους»  σε παράταξη! Είδαμε μινιατούρα στρώματος επί κοντώ και επικοντιστή να κάνει άλμα με άψογη τεχνική!

Βλέπουμε χαρταετό με τα χρώματα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και τον κ. Ρήγα Ευσταθιάδη να επιχειρεί άλμα στα ουράνια! Είδαμε! και είδαμε!
Ότι θα βλέπαμε και πέταγμα του αετού σε «κλειστό χώρο» ούτε που περνούσε από το μυαλό μας! Και όμως και αυτό το είδαμε! Αν ψάχνετε να βρείτε που βρέθηκε ο αέρας για να πετάξει ψηλά ο αετός  μπορεί και να … ξημερωθείτε!  Τι άλλο να περιμένουμε, αφού «τα είδαμε όλα»;  Όλο και κάτι θα υπάρχει που δεν το χωράει το μυαλό μας …
Το μόνο που ελπίζουμε, όταν μεθαύριο θα επαναλάβουμε το πέταγμα του αετού σε ανοιχτό χώρο, είναι να καταρρίψουμε  τουλάχιστον το ρεκόρ του συλλόγου στο πέταγμα του αετού σε  κλειστό χώρο.
Αν δεν έχετε χαρταετό, ελάτε να πετάξουμε τον «homemade» χαρταετό με τα χρώματα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΛΗ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.

print

Written by