ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ – Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ ΣΕΪΧ-ΣΟΥ

Μέχρι και Χαρταετούς έχει κατασκευάσει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Πώς να μην έχει και αετούς με το σήμα του συλλόγου,  αφού μερικοί αφιερώνουν ώρες και ώρες για να τους κατασκευάσουν;

Προχθές πετάξαμε τον αετό στην αίθουσα προπόνησης  -στο «Κλειστό»!  

Σήμερα, Καθαρή Δευτέρα, είπαμε να ακολουθήσουμε το έθιμο της πόλης και ανεβήκαμε στο Σέιχ-Σου. Πολύς ο κόσμος, πολλά τα αυτοκίνητα και ακόμη πιο πολλοί οι χαρταετοί.

Από τους χαρταετούς «επί της Γής», (γιατί λόγω άπνοιας, στον ουρανό υπήρχαν ελάχιστοι), ο καλύτερος ήταν ο δικός μας! Δεν θα μπορούσε να μην είναι ο καλύτερος αφού για την κατασκευή του συνεργάστηκαν προπονητές και αθλητές (Γκοτζαμάνη – Στυλιανού) με τη βοήθεια του εφόρου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Καρματζόγλου.

Πετάξαμε τον χαρταετό, φάγαμε τις λαγάνες μας με το χαλβά τις ελιές και τα σαλατικά, και αφού «δροσιστήκαμε» από τη βροχούλα, κατηφορίσαμε για τα αυτοκίνητα.

Η παρουσία μας, όπως πάντα, κάτι παραπάνω από αισθητή! όχι μόνο για τους πανέμορφους αετούς μας, την πατέντα της ομπρέλας του Νίκανδρου Στυλιανού  αλλά και για την «ομορφιά» της παρέας (Τρέμος, Στυλιανού, Μπέλος, Γιαννακάκη, Γκοτζαμάνη, Καρματζόγλου, Κατσίκας), που εκπροσώπησε τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας.

print

Written by