ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Ο «ΓΕΩΠΟΝΟΣ» ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ έχουμε, εδώ και μερικά χρόνια μερικές γλάστρες, έτσι για να ομορφαίνει η αίθουσα. Τα φυτά που υπάρχουν στην αίθουσα είναι αποδεδειγμένα «παιδαράδες», και αφού με τη λιγοστή φροντίδα μας κατάφεραν να επιβιώσουν μέχρι σήμερα, τους αξίζει το καλύτερο. Αυτό το καλύτερο, πήρε σάρκα και οστά  και εδώ και  αρκετούς μήνες εμφανίζεται με τη μορφή του κ. Δούναβη Κωνσταντίνου.
Ο κ. Δούναβης  κάθε δυο τρεις εβδομάδες μας έρχεται πανέμορφος, ντυμένος με τη φόρμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, και φέρνει και τα κηπευτικά εργαλεία του: Έχει στο ένα χέρι την κόρη του, την πανέμορφη Μυρτώ, και στο άλλο (παραμάσκαλα) το ποτιστήρι, το κλαδευτήρι, φυτοφάρμακα, λιπάσματα και… λουλούδια. Περιποιείται τις 4-5 γλάστρες που διαθέτει η αίθουσα και τα φυτά επί τέλους «ζουν» μια ζωή χαρισάμενη. Οι γλάστρες, τα φυτά, οι αθλητές, οι προπονητές, οι γονείς και όλοι όσοι χρησιμοποιούμε την αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Δούναβη.
Ο κ. «Αλιάκμονας» (άκου…  Δούναβης!) ανάμεσα στα κηπουρικά του καθήκοντα, σήμερα έκανε και τις απονομές των βραβείων στους νικητές του γκρουπ της κ. Σοφίας. Στις φωτογραφίες οι νικητές στο «point system» και τις παρουσίες για το μήνα  Μάρτιο. Να είστε καλά κ. Δούναβη Κωνσταντίνε, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

print

Written by